Mira Adanja-Polak i Vi – 9. jul 2011.

Subota, 13:45, Prvi program RTS-a, uživo

Gost emisije je načelnik Vojnomedicinske akademije pukovnik prof. dr Marijan Novaković. Ova bolnica sa vrsnim stručnjacima već dugo je na usluzi svim građanima. Kako je lako doći do ovih stručnjaka? Šta sve treba da znate da biste se tu lečili? Koje je novine uveo profesor Novaković od kada je načelnik ove ugledne ustanove?

Anđela Nikolić iz Nikinaca kod Rume koja svira harmoniku i koja je zauzela treće mesto na takmičenju "Ja imam talenat" – pobrala je mnoge simpatije u gledalištu. Za samo godinu dana sviranja, postala je pravi mali virtuoz, a pri tom nije imala svoju harmoniku. Dobrotom ljudi, sakupljen je novac i za harmoniku i za njene dalje nastupe na takmičenjima. Anđela Nikolić je gost u studiju.

U studiju ćete videti koje sve instrumente imamo. Njih su darivali gledaoci za talentovanu decu koja nemaju mogućnosti da instrumente kupe. Očekujemo da ćete se tokom leta javljati sa biografijama i preporukama svojih profesora.

Koliko ima šanse da mala preduzeća i male zanatlije prežive sve turbulencije na tržištu. Ko ih štiti? Ko ih savetuje? Gost u studiju je Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda i predsednik Skupštine udruženja poslodavaca Srbije "Poslodavac".

Maja Martinović ima svoju misiju. Sve iz kuće prodaje kako bi spasavala konje koji su predviđeni za klanje. Maja Martinović voli konje i čitav svoj život posvetila je njima. Kao mlada, bavila se jahanjem, kao i članovi njene porodice.

Profesor Radovan Tomić dobio je prestižno priznanje u Velikoj Britaniji.

U emisiji ćemo vam reći koje ćete emisije iz serije "Ekskluzivno" ponovo videti tokom leta.Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 9. jul 2011.”

  1. Mira Adanja-Polak – žena institucija. Dama divnih manira, spontana, elokventna, žena koja pleni svojim umom i lepotom. Plemenitost njena posebna je stranica. Svake subote se radujem Vašoj emisiji. Zanima me ime divnog gospodina neuropsihijatra i psihoanalitičara. Hvala!

    Odgovori

Ostavite komentar