Mira Adanja-Polak i Vi – 24. novembar 2007.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

U emisiji će prof. dr Sava Perović, koji  širom sveta obavlja najdelikatnije operacije na penisu i operacije promene pola, odgovarati na pitanja gledalaca. Pošaljite pitanja za prof. dr Savu Perovića.

U gostima je Zinaida Dedakin, glumica Pozorišta na Terazijama, za koju je čuvena italijanska rediteljka Lilijana Kavani rekla da je pravi brilijant. Trenutno igra zapaženu ulogu u mjuziklu „Čikago“. Ova glumica neverovatnog talenta izvešće u studiju jednu svoju tačku iz pomenute predstave.

Mira Adanja-Polak u poseti mladoj ženi Borjani Kele iz Kovina, koja se izborila sa opakom bolešću – linfomom. Ozdravila je i rodila sina. Njen optimizam zaslužuje pažnju gledališta.

Gost u studiju je psiholog Ljiljana Miočinović, koja je prevela knjigu Roberta Stenberga „Ljubav je priča“, u kojoj se objašnjava koji parovi, bez obzira na to koliko se vole, imaju šanse da ostvare uspešnu zajednicu.

Gost u studiju je Milica Pašić, student prve godine Fakulteta muzičke umetnosti, mlada harfistinja koja je osvojila treće mesto na međunarodnom takmičenju u Parizu.

Umro je Moris Bezar, veliki koreograf. Na snimku su zabeležene instrukcije koje Bezar daje Dušanki Sifnios tokom izvođenja „Bolera“.

U Beogradu su igrači tanga iz Buenos Ajresa.

Lampe u studiju vajara Stanarčevića.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar