Mira Adanja-Polak i Vi – 25. februar 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Da li je moguće da ćemo struju u budućnosti plaćati još skuplje? Kako možemo da se izbavimo iz takvih obaveza? Da li su naši energetski kapaciteti dobri? Koje smo dogovore postigli u svetu kako bismo poboljšali energetsku situaciju u zemlji? Gost u studiju je Aca Marković, predsednik Upravnog odbora Elektroprivrede Srbije.

Bila sam u porodici Aleksandra Čajkovskog, kompozitora u Sankt Peterburgu. Neverovatan doživljaj – porodica umetnika, a ambijent – pravi ruski sa svim specifičnostima i neobičnostima jednog sveta koji polako nestaje.

U studiju je Katarina Dumančić, finalistkinja emisije "Ja imam talenat", koja peva kao Edit Pjaf.

Videćete i anagrame Zorana Radosavljevića. Njegova knjiga anagrama izdata je na engleskom jeziku i privlači pažnju zaljubljenika ove pasije širom sveta.

Slike u studiju izlaže Miroljub Filipović-Filimir.

Na sam dan premijere u Madlenianumu, Miro Gavran, savremi hrvatski autor i pisac knjige "Tajna Grete Garbo" je gost u studiju. Govori o tome šta ga je inspirisalo da napiše knjigu i do kojih je tajni došao tokom istraživanja života ove glumice.

Šta je ono što Crnu Goru čini primaljivom za turiste? Saša Radović, direktor Turističkog saveza Crne Gore, na Sajmu turizma u Beogradu, govori o tome.

Maja Kovačević je bila prvi solista baleta Narodnog pozorišta. Nakon završene umetničke karijere, drži časove baleta deci koja žele da jednog dana zaigraju balet.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 25. februar 2012.”

Ostavite komentar