Mira Adanja-Polak i Vi – 25. januar 2014.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u studiju je Majkl Devenport, ambasador Evropske unije u Srbiji. Razgovaramo o tome kako što lakše prebroditi promene koje nas čekaju.

Govorićemo o računima za struju. Kako se sve dogodilo i da li će se ponoviti?

Tokom boravka u Sočiju, pred Olimpijadu, videla sam kako su nekadašnja odmarališta-sanatorijumi pretvoreni u luksuzne hotele koji plene lepotom i glamurom, a zadržali su sve elemente banjskih lečilišta.

Ulazimo i u drugi depo Titovog muzeja, gde nas je sačekala Neda Knežević, direktor, sa saradnicima koji govore o eksponatima koje je Tito dobijao na poklon.

Nagrada "Petar Banićević" u Narodnom pozorištu dodeljena glumcu Milošu Đorđeviću.

110 godina
postoji list "Politika".

Sirevi 30 proizvođača sa Balkana – iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine prvi put prezentovani na jednom mestu – u "Mikser hausu" u Beogradu.

Klavir koji poklanja porodica Marić po želji preminule Biljane Dimitrijević darujemo talentovanom Mihajlu Stojčiću, koji ima 14 godina i koji se opredelio za muziku.

Podsećamo vas na reči Ane Ivanović da će se vratiti pobedama.

Ime Mire Trailović nosiće od sada Velika scena Ateljea 212.

U studiju su slike Petra Omčikusa, jednog od najznačajnijih slikara Pariskog kruga, koji živi u Parizu i koji je Beogradu zaveštao sve svoje slike. Upravo se sprema Omčikusova monografija, koja će objediniti skoro sva njegova značajna dela.Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 25. januar 2014.”

  1. Dobar dan,
    Gđu Miru uvek pratim sa velikim zadovoljstvom. I kao i uvek, na pravom je mestu. Hvala joj.

    Odgovori

Ostavite komentar