Mira Adanja-Polak i Vi – 26. april 2014.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Sećate se Đorđa Varde, dizajnera cveća, koji vam se dopao u emisiji  "Ekskluzivno", dok je radio u pariskom hotelu "Ric". U međuvremenu nam je poslao video razglednicu koju je sam napravio, sa detaljima o tome šta sada radi i kako živi.

Gost emisije je dugogodišnji predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković, koji svake godine uručuje priznanja onima koji su se nekom inovacijom ili zaslugom na poslu istakli. Koliko takve motivacije jačaju ličnu inicijativu? Koliko Privredna komora Beograda, koja okuplja male preduzetnike, može da utiče na njihovo poslovanje i kako može da utiče na smanjenje nameta na koji se oni žale.

U goste dolazi operska pevačica Nataša Tasić, nakon ovacija koje je dobila nastupajući u Operi Narodnog pozorišta.

Tokom praznika uvek postoji bojazan od prejedanja i naglog opuštanja, a moždani udar vreba. Kako ga prepoznati i kome se obratiti? Bolnica "Sveti Sava" u Beogradu sanira ogroman broj pacijenata, kojima spasava život i leči ih. U prijemnoj ambulanti samo u prošloj godini javilo se 13.221 pacijenata, a u bolnici je zadržano 5.782.

Vrsni igrač Aleksandar Josipović gost je u studiju. Posle uspešne karijere u Mulen Ružu, postao je arbitar za moderan ples u Evropi i regionu. Mnogi mu zameraju strogoću i nepopustljivost.

Koliko je teško ustanoviti šta je original, a šta falisifikat kada su slike u pitanju? Neki ljudi misle da poseduju originalne slike, a tek kada ih ponude na aukciji ili poznavaocu, suoče se sa istinom – da ne poseduju original.

Modni kreator Ivana Pilja je u poslednjih godinu dana zainteresovala ljude i van zemlje. Njene kreacije zapazili su inostrani mediji koji se bave modom, a njene kreacije nose i neka poznata imena – Paloma Fejt, Dita fon Tiz, Eli Gulding, Dejzi Lav, Lili Alen.

U studiju su slike Ljupča Samardžijskog, slikara koji je pre neki dan preminuo na Malti, gde je živeo poslednjih godina. U studiju su njegove slike iz porodične kolekcije koja se nalazi u Zemunu, a podsetićemo vas i na njegovu nedavnu izložbu u Beču.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar