Mira Adanja-Polak i Vi – 26. decembar 2009.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a

Gost emisije je Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije. Govori o svojim prioritetima. Šta je ono što mora prvo da uradi? Da li će kazne biti primenjivane na sve, bez razlike? Kako će to da sprovede? Šta je sve video u Kini, gde je nedavno boravio? Šta ga posebno muči, šta mu je najteže?

U emisiji će Julka Radišić lično pokloniti violinu devojčici Matei Nikolić, koja ima dosta priznanja, a nema svoj instrument.

U studiju je "Diksilend ansambl" nakon uspešnih koncerata u zemlji i inostranstvu.

Čućemo od Vladimira Čupića, predsednika izvršnog odbora Hypo Alpe Adria Bank a.d. Beograd,  šta je bilo nejasno u vesti da je Austrijska vlada preuzela vlasništvo nad Hypo Alpe Adria grupom. Šta to znači za srpske štediše i klijente?

Videćete kako su okićene jelke u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kako je Dubai obeležio islamsku Novu godinu i kako je okitio jelke za Božić. Videćete i kako je ukrasio za novogodišnje praznike svoju kuću sin šeika Muhameda, vladara Dubaia.

U goste dolazi Ivona Aleksandrić, studentkinja iz Čačka. Ona ne čuje od rođenja. Njeno oštećenje sluha je 100%. I pored tog oštećenja, nalazi se pred diplomskim na fakultetu. Govori engleski i nemački. Ova devojka savladala je neverovatne prepreke koje su joj se našle na putu da živi kao njeni vršnjaci.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 26. decembar 2009.”

  1. Jutros sam na RTS-u pratio reportažu iz Dubaja i predivna je, kao i sve reportaže koje Vi radite. Puno sreće u radu i srećna Nova 2010. godina.

    Odgovori

Ostavite komentar