Mira Adanja-Polak i Vi – 27. septembar 2008.

Subota, 14:05, Prvi program RTS-a

Omaž Sonji Savić.

Gost emisije je Dobrivoje Tanasijević, vršilac dužnosti predsednika fudbalskog kluba Crvena Zvezda. Govori o tome šta mu se sve događalo ovih dana i da li se plaši pretnji i ucena.

Muž princeze Katarine Oksenberg Kasper van Dien je velika zvezda u Americi. Poznat je po filmovima naučne fantastike, pričama iz svemira o najpoznatijim svemirskim vojnicima. Glumio je u preko 60 filmova. Kasper u razgovoru govori i o tome kako se uponao sa Katarinom Oksenberg i postao srpski zet.

U Šapcu se prvi put izlažu slike Pikasa, Tuluza Lotreka, Modiljanija. Šabac je imao vrlo bliske kontakte sa Francuskom i sada Šapčani žele da ih obnove.

Gost emisije je Ivana Stoković, pijanista. Imala je stipendiju na Konzervatorijumu u Madridu i posle koncerta u Skupštini grada svira u studiju.

Bila sam u radionici-ateljeu Milana Kosanovića, koji pod mikroskopom razlaže čestice nekih nama poznatih materija kao što su npr. C vitamin, šećer, aminokiseline, kapljica ulja, tehnička maziva i tako dobija najfantastičnije slike koje ćemo imati priliku da vam pokažemo u studiju. Ta njegova umetnost dobila je i svetsko priznanje kompanije "Nikon". Ovih dana Kosanović odlazi u Njujork da primi nagradu.

Gost emisije je Katarina Marković, mlada glumica koja se po mnogo čemu izdvaja i pleni svojim šarmom i duhovitošću. Od nedavno je i stalni član Pozorišta Boško Buha.

Umetnost aranžiranja cveća veoma je poznata. U poseti smo aranžerima "Teleflore" u Beogradu koji će nam odati neke tajne pravljenja buketa. Neke od aranžmana videćete u studiju živog programa.

Goran Milić, vlasnik restorana u Los Anđelesu, angažovao je ugostitelje Beograda da zaposle mlade kuvare koje je on obučio tokom svog boravka u Beogradu a koji dolaze iz domova za nezbrinutu decu. Na taj način im je dao mogućnost da se zaposle. Povodom toga, u restoranu "Madera" priređena je večera koju su spremili budući mladi kuvari.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar