Mira Adanja-Polak i Vi – 4. oktobar 2008.

Subota, 14:05, Prvi program RTS-a

Gost emisije je pukovnik prof. dr Dušan Stefanović, internista reumatolog sa VMA. Govoriće o osteoporozi, koja sve češće pogađa i žene i muškarce. Kako se može sprečiti i kako se leči kada se pojavi.

Rajko Radović se odjednom pojavio u Beogradu: za njega nismo ranije čuli. Ima uspešnu karijeru u svetu: snima TV serije, ima veliki broj nastupa, a svoju posetu porodici u Beogradu iskoristio je za jedan mali koncert na splavu. Ko je on i šta radi?

Madlena Cepter dobila je posebno priznanje u Modeni, rodnom gradu preminulog Lučijana Pavarotija, uz prisustvo njegove supruge Nikolete Mantovani. Nagrada "Prima Donna" dodeljuje se Madleni Cepter za ljubav i promovisanje opere, kulture i umetnosti.

Ružica Beba Pavlović, slikar, pozvala je autora emisije u svoj atelje. Iako već zašla u godine, njen optimizam i neobična energija pobuđuju divljenje. Slike Bebe Pavlović biće izložene i u studiju 3 tokom emitovanja živog programa.

Gost emisije je dr Danijel Cvijetičanin, ekonomista. Govori o tome da li će nas zaobići kriza u Americi i na šta treba da obratimo pažnju.

Gost emisije je violinista Ingolf Turban iz Minhena koji  nastupa iste večeri na koncertu "Virtuozi na violini" u okviru BEMUS-a na Kolarčevom narodnom univerzitetu.

Malezija ima savršenu kuhinju i divne igračice. Povodom dana njihove nacionalne kuhinje, u hotelu "Hajat" bio je i ambasador Malezije Dato Sao Cing Hong. Tu su bile i plesačice, koje dolaze u studio da biste ih i vi videli.

Da li je dovoljno da socijalni radnik ili lekar gleda samo dokumentaciju, a da pacijenta pri tom i ne pogleda. Da li smo se toliko otuđili. Čućete kazivanje Verice Vuković, koja ima oštećenu ćerku.

Na Sajmu kozmetike već tradicionalno svoje umeće pokazuje atelje "Martinović", koji je na ovim prostorima prvi pokazao bodi art – slikanje na golom telu. Videćete dva modela u studiju.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar