Mira Adanja-Polak i Vi – 29. decembar 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Da li će nam ponovo uvesti vize? O tome se dosta govori. Gost emisije je Nenad Banović, načelnik Uprave granične policije i predsednik komisije za praćenje vizne liberalizacije.

Pre 20 godina, dva brata, Enriko i Romano Rosi, došli su u Srbiju i investirali u fabriku obuće koja opslužuje veliki broj vodećih marki obuće u svetu. U malom selu Vladimirci pored Šapca nastala je i prva njihova fabrika koja je dala posao žiteljima ovog okruga. Sve su to uradili svojim sredstvima, sami razvijajući svoj posao. Bili smo kod njih u poseti da čujemo dalje planove.

Gost u studiju je Nebojša Glogovac, glumac iza koga stoje savršene uloge i najdelikatnija tumačenja likova. Glumac je velikog talenta, jasnih ciljeva i stavova.

Milicu Delini Jovanović i njenog sina Slobodana upoznala sam odavno kao stare Beograđane kojima je 1948. godine oduzet hotel "Splendid" u Beogradu. U dokumentarnoj emisiji  "Ekskluzivno" koja nosi naziv "Imati pa nemati" snimljenoj 2005. godine ispričali su nepravdu koja im je naneta. Ovih dana, nakon rešenja o vraćanju oduzete imovine, Slobodan Jovanović je imao mogućnost da uđe u hotel koji pripada njegovoj porodici. Taj dan njegova majka Milica nije doživela.

Đorđe Varda stekao je simpatije gledališta umećem aranžiranja cveća koje je demonstrirao kao umetnički aranžer u čuvenom hotelu "Ric" u Parizu. Mnogi se pitaju gde je Đorđe Varda sada i šta radi. Pronašli smo ga daleko, daleko – videćete gde.

Slike i skulpture u studiju izlaže Milena Zevu, koja je ovih dana u svom ateljeu priredila omaž izložbu svog oca Veljka Zečevića, slikara.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

5 komentara na “Mira Adanja-Polak i Vi – 29. decembar 2012.”

  1. Emisije idu uživo. Emisije nije bilo, sledeća emisija je sutra, subota 5. januar, iz serije Ekskluzivno – o Ani Ivanović, a živa emisija je 12. januara. Pozdrav.

    Odgovori
  2. Postovana, emisija 29. decembra nije emitovana zbog živog prenosa tenisa. Hvala na interesovanju.

    Odgovori
  3. Emisija vam je super, sve pohvale… samo bih vas zamolila, ako nije problem, da postavite snimak emisije 29. 12. 2012. pošto mi termin emisije ne odgovara, a reprizu nisam uspela da pogledam. Vaša verna gledateljka.

    Odgovori

Ostavite komentar