Mira Adanja-Polak i Vi – 29. decembar 2012.

 25.12.2012
Autor: Mira Adanja-Polak

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Da li će nam ponovo uvesti vize? O tome se dosta govori. Gost emisije je Nenad Banović, načelnik Uprave granične policije i predsednik komisije za praćenje vizne liberalizacije.

Pre 20 godina, dva brata, Enriko i Romano Rosi, došli su u Srbiju i investirali u fabriku obuće koja opslužuje veliki broj vodećih marki obuće u svetu. U malom selu Vladimirci pored Šapca nastala je i prva njihova fabrika koja je dala posao žiteljima ovog okruga. Sve su to uradili svojim sredstvima, sami razvijajući svoj posao. Bili smo kod njih u poseti da čujemo dalje planove.

Gost u studiju je Nebojša Glogovac, glumac iza koga stoje savršene uloge i najdelikatnija tumačenja likova. Glumac je velikog talenta, jasnih ciljeva i stavova.

Milicu Delini Jovanović i njenog sina Slobodana upoznala sam odavno kao stare Beograđane kojima je 1948. godine oduzet hotel "Splendid" u Beogradu. U dokumentarnoj emisiji  "Ekskluzivno" koja nosi naziv "Imati pa nemati" snimljenoj 2005. godine ispričali su nepravdu koja im je naneta. Ovih dana, nakon rešenja o vraćanju oduzete imovine, Slobodan Jovanović je imao mogućnost da uđe u hotel koji pripada njegovoj porodici. Taj dan njegova majka Milica nije doživela.

Đorđe Varda stekao je simpatije gledališta umećem aranžiranja cveća koje je demonstrirao kao umetnički aranžer u čuvenom hotelu "Ric" u Parizu. Mnogi se pitaju gde je Đorđe Varda sada i šta radi. Pronašli smo ga daleko, daleko – videćete gde.

Slike i skulpture u studiju izlaže Milena Zevu, koja je ovih dana u svom ateljeu priredila omaž izložbu svog oca Veljka Zečevića, slikara.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

5 komentara

 1. Ivana Ilić
  |

  Kada će biti emitovana emisija što je trebalo da bude 29. 12. 2012?

 2. Joka Radovanović
  |

  Pa kada će biti onda emitovana i kako mogu da pogledam taj snimak…

 3. Mira Adanja-Polak
  |

  Emisije idu uživo. Emisije nije bilo, sledeća emisija je sutra, subota 5. januar, iz serije Ekskluzivno – o Ani Ivanović, a živa emisija je 12. januara. Pozdrav.

 4. Mira Adanja-Polak
  |

  Postovana, emisija 29. decembra nije emitovana zbog živog prenosa tenisa. Hvala na interesovanju.

 5. Joka Radovanović
  |

  Emisija vam je super, sve pohvale… samo bih vas zamolila, ako nije problem, da postavite snimak emisije 29. 12. 2012. pošto mi termin emisije ne odgovara, a reprizu nisam uspela da pogledam. Vaša verna gledateljka.

Ostavite komentar

Error! This email is not valid.