Mira Adanja-Polak i Vi – 5. jul 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Marko Ljubičić i Nikola Živlak studiraju biznis i menadžment u Kini. Pričaće nam o tome kako se tamo studira, kako uče i šta su naučili, kako će sve to primeniti ovde kada se budu vratili.

U Londonu se svake godine održava tradicionalna letnja izložba na koju mogu da se jave svi umetnici, i oni već poznati i oni koji to pokušavaju da postanu. Ova tradicija je duga i omogućava sasvim nepoznatim umetnicima da, ako ih odabere komisija, budu prikazani u Kraljevskoj akademiji umetnosti (Royal Academy of Art). Videćemo šta se sve moglo videti na ovogodišnjoj izložbi.

Gost emisije je Zorica Petrović iz Hypo Alpe Adria banke koja govori o novom penzionom fondu koji se pokreće.

Mnogi su opterećeni poznatim markama kada kupuju garderobu, ali mnogi ne znaju da velike modne industrije svoje najveće pogone imaju u Kini. U Hong Kongu zato možete kupiti sve mnogo pre nego u Parizu, Londonu ili Njujorku.

Gost emisije je mlada glumica Vanja Milačić, nakon nekoliko uspelih uloga u pozorištu i na filmu. Uskoro očekuje najsrećniji događaj u svom životu.

Gost emisije je operski pevač Vuk Zekić pred veliki međunarodni konkurs za operske pevače svih nacionalnosti na Siciliji.

Posle emitovanog priloga u ovoj emisiji o 120 ljudi koji su platili svoje stanove na Novom Beogradu u ulici dr Ivana Ribara, a u njih ne mogu da se usele iako su stanovi gotovi – izgleda da se nalazi neko rešenje. Gost u studiju je Dejan Jagodić, jedan od budućih stanara, koji govori o tome kakav je dogovor postignut.

Kakvi će se kupaći kostimi nositi? Kreator je slikar Asja Mihajlović.  

Velika izložba Grejs Keli privlači ogromnu pažnju. Ta izložba je trenutno u Parizu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar