Mira Adanja-Polak i Vi – 7. jun 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

U emisiji ćete čuti i videti Katarinu Gojković i Zinaidu Dedakin. One u studiju izvode deo svog neobičnog malog muzikla – mali koncert u sopstvenom aranžmanu. Ove dve glumice karakteriše neobičnost, izdvajaju se po britkoj energiji i talentu.

U Beograd dolazi Hulio Iglesijas.

Putovala sam 13 sati u klasi za spavanje "Britiš Ervejsa" čak do Hong Konga. Odmorna i naspavana, otišla sam na hongkonšku pijacu, odakle Vam donosim svoje utiske. Ova pijaca, nažalost, neće još dugo postojati. Rušiće je i umesto nje podići supermarket i velike zgrade.

Sećate se slepog dečaka Jovana Bjelotomića i njegove majke Dušanke, koja je ostala udovica kada joj je muž poginuo u saobraćajnoj nesreći odmah nakon dolaska u Beograd, kao izbeglica iz Knina. Bili su smešteni u izbeglički kamp, gde su imali užasne uslove. To smo snimili pre nekoliko meseci, a sada kamere odlaze da vide stan od 34 kvadrata koji im je dodeljen. 

Gost emisije je Uroš Ćertić, koji je u Kanadi, gde sada živi, postao kaskader. Kako se to dogodilo? Da li se boji da izvodi vratolomije? U kojim filmovima je nastupao, koga je sve u opasnim scenama zamenjivao?

Predstavićemo vam knjigu Branka Bokuna koja je nedavno izdata u Beogradu. Branko Bokun živi u Londonu, gde je do sada objavio nekoliko knjiga. U ovoj poslednjoj, izdatoj u Beogradu, „Divili ste se, ali kome – svetske ličnosti izbliza“, autor govori o poznatim ličnostima jedne epohe koje je lično poznavao. O Branku Bokunu snimljene su tri dokumentarne emisije iz serije „Ekskluzivno“; insertima ćemo vam dočarati duh i um ovog retko zanimljivog čoveka.Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar