Mira Adanja-Polak i Vi – 7. maj 2011.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u studiju je ambasador Švajcarske u Srbiji Ervin Hofer, uoči Srpsko-švajcarskog biznis foruma u organizaciji privrednika Švajcarske i Srbije. Čućemo šta možemo naučiti od Švajcaraca.

Videćete Specijalnu bolnicu za hiperbaričnu medicinu u Beogradu. Ovom centru i Miletu Zariću ukazano je poverenje da organizuje Evropski kongres hiperbarične medicine, kao i Svetsku konferenciju pomenute medicinske grane, gde će se okupiti stručnjaci iz ove oblasti radi izrade novih protokola lečenja.

Princeza Jelisaveta Karađorđević se tokom kraljevskog venčanja srela sa svojom porodicom u Londonu. Šta je sa njima razgovarala, šta je sve videla i kako je ona doživela ovu svadbu?

Gost u studiju je Nenad Banović, načelnik Uprave granične policije MUP-a i predsednik komisije za praćenje bezviznog režima putovanja sa Evropskom unijom.

U emisiji će biti dodeljene dve harmonike. Dobiće ih Luka Kosutarac i sestre bliznakinje Barbara i Ana Marija Živković iz Muzičke škole "Stevan Mokranjac" u Negotinu.

Rudare iz Čilea koji su bili dugo zarobljeni pod zemljom i spaseni, vinarija je odvela u njihov omiljeni fudbalski klub Mančester junajted, gde im je domaćin bio Ser Bob Čarlton.

Na jednom salašu kod Temerina Zora i Dragiša Radojičić u svojoj kući prave sapune i kitnkes od dunja.

U studiju će biti izložene slike Radoslava Laleta Milenkovića, u čijem smo ateljeu bili i čija nas je retrospektivna izložba u "Cvijeti Zuzorić" podsetila na slikare kojih nema u medijima.Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar