Mira Adanja-Polak i Vi – 8. februar 2003.

Subota, 17:25, Prvi program RTS-a (svake subote u novom terminu)

Posle januarske serije emisija „Ekskluzivno“, emisija „Mira Adanja-Polak i Vi“ emituje se uživo iz studija Televizije Beograd.

Gost u studiju – glumica Branka Katić, koja je doputovala iz Londona, gde je udata i gde sada živi. Njen lik pojavljuje se na svim TV stanicama, u okviru najave za premijeru filma „Jagoda u supermarketu“, u kom Katićeva igra glavnu ulogu. Neobično je važno i zanimnjivo čuti jednu mladu osobu – koja je svojim osvedočenim talentom zadobila simpatije naših, ali i stranih reditelja – kako svoju zemlju gleda iz daljine. Branka Katić u ovom trenutku igra i svoju najtežu i najveću ulogu – pre dva meseca dobila je sina.

Mira Adanja-Polak je u Holivudu razgovarala sa Džejmsom Vudsom, proslavljenim glumcem koga znamo iz mnogih filmova. Nedavno je završio film o gradonačelniku Njujorka, Džulijaniju. Džejms Vuds je glumac koji je na samom vrhu blizu tridesetak godina.

Doktor fizičkih nauka Miodrag Manasijević govori o novim momentima u savremenom obrazovanju.

Da li se mora ići pod nož, tj. na operaciju, zbog kamena u bubregu? VMA ima posebno odeljenje za razbijanje kamena u bubregu.

Stilista Jelena Svetličić pokazuje nam svoj sta.

Vodimo vas u Pariz, na izložbu rukavica.

Da li je muštikla Karađorđa sačuvana sve do današnjih dana?

Šta se izmenilo za građane u novoj državi Srbiji i Crnoj Gori?

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar