Srećna Nova 2013. godina!

U Novoj 2013. godini volela bih da Vam se ispune obične, lako ostvarljive želje. Želela bih da ih jasno odvojite od onih koje su nerealne i teško ostvarljive. Kažu da do sreće i duševnog mira dolazimo onda kada želimo manje od onoga što možemo.

Zato bih volela da sebi i onima koji vas okružuju i koje volite poželite dobro zdravlje. Samo se setite koliko ste mrzovoljni i nesrećni kada zbog prehlade padnete u krevet.

Poželite sebi i drugima mir, da imate dovoljno, da ne tražite više od onoga što Vam treba, jer ćete tako biti mnogo zadovoljniji. Osvrnite se na one koji nemaju ni pola onoga što vi imate. Znaćete onda vrednost svega što posedujete, lakše ćete odrediti pravu meru svojih zahteva i želja.

Oprostite sve gluposti zbog kojih ste bili ljuti, zaboravite sve neprijatno. Ne mislite na ono što ne možete promeniti. U Novu godinu uđite očišćeni od sveg zla, ružnih misli, zavisti, ljubomore, mržnje, a negujte samo osećanje ljubavi, poštovanja i prijateljstva. U takvom svom svetu disaćete lakše, plemenitije i bićete srećniji.

Neka Vam bude srećna Nova 2013. godina sa novim mislima i skromnim željama!

Vaša

Mira Adanja-Polak

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar