Srećna Nova 2016. godina!

Ovoga puta nisam uopšte odlučivala šta ću od Nove godine promeniti, uraditi. Nisam ništa planirala i evo već na dan tog presudnog datuma u kalendaru, ja još uvek želim isto – uvek isto. Samo da budem zdrava, a to želim i svima Vama.

Uvek pomislim i na najmanju temperaturu koja vas prikuje za krevet i tek tada razmišljate o zdravlju i kao da se tek tada pojavi novootkriveni segment u vašem životu… da je biti zdrav neverovatan luksuz i velika sreća i tada sve pada u drugi plan.

Kada ste zdravi, uživate u svemu i manje se ljutite. Šta su recepti dobrog fizičkog i duhovnog zdravlja? Morate da znate svoje granice i da nikada ne idete protiv sebe, ni duhovno, a ni fizički. Ako radite stvari koje ne volite, koje nećete, to ostavlja traga…

Svi hoće da vas menjaju, modeliraju i od vas prave nešto što su zamislili. Zato ne ulazite u rekonstrukciju svoje okoline, jer sve druge nove okoline mogu biti samo gore, a samo će vam se učiniti da su bolje jer su tehnologije prerušavanja dovedene do savršenstva.

Čovek ima želju da bude u nečemu postojanom i sigurnom. U teškim vremenima treba se strogo držati visokih etičkih principa. Pazite da ne povređujete ljude oko sebe samo zato što ste nervozni, pazite da ne nanosite zlo ljudima i uvek se trudite da uradite nešto dobro i lepo kako biste svojoj okolini učinili prijatnost.

U emisijama koje radim i koje gledate, često mi pošaljete poruku da se posle njih osećate dobro – upravo to radim. U Novoj godini ću se truditi da opet nešto promenim nabolje, da menjam neke propise, da ljudsko dostojanstvo dovedem u centar društvene brige, koliko god mogu, i da Vam pokažem i neka rešenja drugih sredina koja možemo da primenimo.

Želim da Vam se zahvalim na poverenju, vašim pismima, mejlovima, podršci, sugestijama, kritikama, porukama koje me obavezuju da i dalje radim ovaj posao sa istim entuzijazmom.

Želim Vama i Vašim porodicama dobro zdravlje, mir i porodičnu sreću, da naučite da odvajate važno od nevažnog, da se čuvate ishitrenih odluka posle kojih nema nazad. Razmišljajte o tome šta ste sve preživeli i iz toga učite.

Moramo verovati u to da će biti bolje, a sve ono što nam se ne dopada mora da prođe, jer sve prolazi, samo nove godine dolaze.

Neka Vam Nova 2016. donese sreću i blagostanje!

Vaša
Mira Adanja Polak

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

5 komentara na “Srećna Nova 2016. godina!”

 1. Retki su ljudi kao što ste Vi. Radite maksimalno profesionalno, a humanost koja obogaćuje informacije koje nam kroz emisije dajete, čini da Vaš termin čekamo s nestrpljenjem. Zbog svega toga Vam jedno veliko HVALA! Neka Vas lično i Vašu porodicu zdravlje ne napusti ni jednog momenta u Novoj godini i budite nam i srećni i zadovoljni!

  Odgovori
 2. Vaša novogodišnja poruka je tako iskrena, topla, prava majčinska, uostalom, kao i sve što radite. Zato Vas volimo i cenimo i pravo ste naše blago. Tu smo da Vas u zdravlju i sreći gledamo i naredne 2016. i mnogo sledećih godina. ŽIVELI!!!

  Odgovori
 3. Hvala na ovim čestitkama, tako iskrenim i lepim. Pored stotina programa na TV, jedino mi je zadovoljstvo gledati jednu pametnu damu kao što ste Vi. Puno novih Vaših emisija u Novoj, a Vama te iste želje koje ste i nama poželeli. Vaš verni gledalac, Mirjana

  Odgovori
 4. Poštovana Miro, Vaša čestitka je lijepa i meni se vrlo dojmila. Na žalost, nisam stigao gledati mnoge Vaše emisije, ali one što jesam bile su za mene, u ovoj TV praznini i informativnom haosu, nešto posve novo i originalno, pa mi je izgledala čudesnom kako vaša inventivnost u traganju za novim temama, tako i božanska snaga kao i moć vašeg spajanja sa onim o čemu govorite i što medijski obrađujete. Ja vama takođe najsrdačnije čestitam Novu 2016. godinu, želim dobro zdravlje i nove uspjehe u stvaralaštvu.

  Odgovori
 5. Hvala vam što toliko godina budite ono kvalitetno i vredno u ljudima. Hvala vam za neverovatan profesionalizam u novinarstvu. Srećni vam praznici!

  Odgovori

Ostavite komentar