Jedna neverovatna ljubavna priča – 8. mart 2014.

Serija „Ekskluzivno“, subota, 14:00, Prvi program RTS-a

Bojan Kanja i Šaila Kambel iz Springfilda, Američke države Masačusets, upoznali su se preko Fejsbuka. Jedno drugom pričali su svoje živote. Bojan o tome kako živi u malenom selu Bingule, između Sremske Mitrovice i Šida, a Šaila njemu kako živi sama sa troje dece u Americi. Jedno drugome slali su muziku Boba Marlija, jer su i jedno i drugo voleli tu muziku.

Dopisivanje je trajalo dugo, a sve im je govorilo da imaju mnogo toga zajedničkog. Jednog dana, ta ljubav preko interneta, i pored svih mogućih virtuelnih olakšica: sedenja za kompjuterom po nekoliko sati i svih kamera koje su zavirivale u živote i jednog i drugog – morala je postati stvarna – moralo je doći do susreta. Jedno bez drugog više nisu mogli.

Bojan je to saopštio roditeljima: „Ili Šajla da dođe, ili ja odoh u manastir.“ Porodica nije imala kud i Šaila je stigla sa troje dece u kuću porodice Kanja.Ali, ni traga od bajke… Decu je trebalo upisati u školu, susret sa jezikom koji ne govore, sredina o kojoj nisu mnogo znali.Teškoće su iskrsavale jedna za drugom. Ni od kuda pomoć da dođe, ali ljubav i dalje opstaje.

Rađa se njihovo zajedničko dete, mali Džimi, i porodica pomaže koliko može. Selo ih prihvata sa velikim razumevanjem, ali se i dalje nema, a ljubav ovog bračnog par opstaje i zato je ovo jedna neverovatna ljubavna priča.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

12 komentara na “Jedna neverovatna ljubavna priča – 8. mart 2014.”

 1. Predivno. Puno sreće im želim! I samo da se osvrnem na jedan komentar ovde: ljubav nikada ne može biti budalaština.

  Odgovori
 2. Bravo! Da su živi i zdravi! Samo napred! Žao mi je što nemam načina da im išta pomognem… a hteo bih!

  Odgovori
 3. Ljubav nikad ne bira ni mesto ni vreme. To je njihova sudbina. Voleti nikad nije greh. Ja im želim svu sreću sveta, prvenstveno zdravlje. S jubavlju stvoriće sve što im je neophodno. A deca su najveće bogastvo koje im daje motiv da se dalje bore za život. Srećno.

  Odgovori
 4. Kad je ljubav u pitanju, tu ne postoje granice. Neka je njima lepo, a probleme će lako rešiti.

  Odgovori
 5. Jedna neverovatna, ali ipak istinita i dirljiva priča… Ljubav je čudo koje ruši sve predrasude, a i sve više ljubavi se rađa putem Fejsbuka. Želim im puno, puno ljubavi i sreće i punu kuću vesele i zdrave dece. I veliki Bog neka je uz njih.

  Odgovori
 6. Svaka ljubav ima teškoće, a novčane teškoće su takođe univerzalna pojava, pa bili mi svi u Srbiji, Americi ili na nekom trećem mestu. Jezičku i kulturološku barijeru takođe je moguće prevazići. Sve u svemu, nema razloga da ovaj interesantan par ne bi mogao da uspe samo ako se istinski voli i ima razumevanja jedno za drugo. Želim im svaku sreću u životu i braku.

  Odgovori
 7. Teškoće su velike, ali ljubav će ih održati, bez ljubavi nema ničeg, a ako se vole, Bog će im pomoći jer ljubav je najvažnija.

  Odgovori
 8. Hvala Vam, zaista lepo i drago mi je da ima ovakvih brakova, ljubav je sve prepreke prešla, srećan brak i dugovečen im želim.

  Odgovori

Ostavite komentar