Mira Adanja-Polak i Vi – 1. mart 2014.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Danas je vrlo teško naći posao. Koliko tu može da pomogne Nacionalna služba za zapošljavanje? Gost je Nevena Letić, direktor sektora za posredovanje između poslodavaca i onih koji traže posao.

Videćete kako je plemenitost naših gledalaca koji poklanjaju muzičke instrumente povezala Slavicu Janošević, graditeljku violina, koja je pre nekoliko meseci poklonila violinu Aleksandri Latinović iz Uba i povezala sa sa mladima u Vrnjačkoj Banji koji su sakupili novac da bi Aleksandru Ilijovskom iz Vranjačke Banje kupili violinu, a Slavica je svojim radom na izradi ove violine omogućila da ovi mladi realizuju svoju zamisao.

Gost emisije je gradonačelnik Budve, koji je došao u Beograd na Sajam turizma da bi svoj grad predstavio u najbolje svetlu.

Kada će Muzej savremene umetnosti na Novom Beogradu otvoriti svoja vrata u velikom stilu kao nekada? Kada će ova zgrada zanimljivog arhitektonskog oblika postati ravnopravni prostor sa ostalim institucijama? A kako je nekada bilo?

Upoznaćete najskupljeg živog slikara – Pitera Dojda, Škotlanđanina koji živi na Trinidadu i ima prvu izložbu u svom rodnom mestu Edinburgu.

Saznaćete koja je najskuplja kafa na svetu koja se zove kopi luak i kako lako možete odvojiti žumance od belanceta.

Slike u studiju Vladislava Šćepanovića.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar