Ljubičasta „vanda“ u Beogradu – 9. januar 2010.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Đorđe Varda, koga su gledaoci imali priliku da upoznaju kao najboljeg dizajnera cvetnih aranžmana u Evropi, ponovio je uspeh i proglašen je u Parizu po drugi put za najkreativnijeg i najmaštovitijeg umetnika u Evropi kada je cveće u pitanju.

To je bio i razlog da ga posetim u pariskom "Ricu", gde sam ga i prvi put srela, i pogledam novogodišnje aranžmane koji su mu doneli svetsku slavu.

Njegov novi prostor u Parizu privlači pažnju Parižana, a od nedavno isti takav atelje nikao je i u Beogradu, gde Varda sa svojim pariskim saradnicima pravi najmaštovitije cvetne skulpture.

Želja Đorđa Varde je da svoje umeće pokaže i Beograđanima cvetnim aranžmanima koji se retko viđaju i cvećem koje po njegovom izboru dolazi iz Holandije svakog četvrtaka.

Neobična orhideja ljubičaste boje po imenu vanda omiljeni je cvet Đorđa Varde i prvi put se može videti u Beogardu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

4 komentara na “Ljubičasta „vanda“ u Beogradu – 9. januar 2010.”

  1. G. Varda, ono što vi radite je umetnost, ništa manja od vrhunskog slikarstva, vajarstva ili kakve druge vrste umetnosti. Želim Vam svu sreću. Gđo Miro, divim se Vašem zlatnom umu i blistavim idejama. Gledanje Vaših emisija je svojevrstan užitak. Hvala Vam.

    Odgovori
  2. Gospodine Varda, sve čestitke za postignuti uspeh u Parizu. Lepo je videti nekog ko je uspeo da spoji zadovoljstvo i posao. Cvećara je divna i sa ukusom opremljena. Kao veliki ljubitelj cveća i cvetnih aranžmana, nadam se da će Vam posao biti uspešan bar približno kao u Parizu. Gospođo Miro, radujem se novim i zanimljivim pričama.

    Odgovori
  3. Bilo je predivno gledati ovu emisiju. Gospodinu Vardi želim da otvori u svakom gradu po jednu ovakvu eskluzivnu cvećaru kako bi mnogi ljudi mogli uživati u predivnim cvetnim aranžmanima i ambijentu. A Vama želim da imate što više ovakvih priloga u narednim emisijama. Puno pozdrava i sve najbolje u Novoj godini.

    Odgovori

Ostavite komentar