Novogodišnje čestitke za 2010. godinu

Svima koji prate program koji radim i po koji put pogledaju emisije subotom – želim sve najbolje u Novoj 2010. godini!

Želim da i dalje budemo u kontaktu i da mi svojim sugestijama i kritikama poboljšate emisije. Ako dolazite na moj sajt, znači da imamo i slične želje i sklonosti.

Zato želim da vam se želje ispune, da budete zdravi, da vas vole oni do kojih vam je stalo i da se izborite sa preprekama ka cilju kome težite.

Vaša
Mira Adanja-Polak

Neka vam Nova godina obasja dušu, ispuni je najdivnijim osećajima i neka vam Bog podari sve što nemate, a želite i sačuva sve što imate, a volite! Da nam trajete još dugo, dugo i da mi uživamo u vašim predivnim emisijama! Puno poljubaca od moje porodice iz Kruševca! – Danijela Petrović, Kruševac, 2. januar 2010.

Gospođi Miri, tom večitom putniku, s punim jedrima vetra na brodu Petra Pana, ka novim horizontima u Novoj 2010. sa srećom – Milan Kosanović, 1. januar 2010.

Ovim putem želim da Vam čestitam ovu Novu radnu godinu sa najiskrenijim željama da ostanete i dalje jedinsteni u svom radu. Hvala na svim prekrasnim emisijama koje ste nam podarili, na trudu da svet uvedete u naše domove. Hvala na promociji kulture govora koju negujete u svojim emisijama. Želim vam dobro zdravlje pre svega, kao i svu sreću u daljem radu. – Biljana Marić, Beograd, 19. januar 2009.

Čestitam Vam Novu godinu i želim da uvek budete tako dobri, uspešni, humani… Ponavljam se, ali ne mogu da Vam ne kažem da ste vrlo često za mene izvor snage, podstrek… i da Vam se beskrajno divim… Još jednom, Vašoj porodici i Vama želim svako dobro i samo uspeh u svemu što radite, čemu stremite! – Dubravka, Smederevo, 13. januar 2009.

Poštovana gospođo Miro, najpre bismo želeli da Vam čestitamo Novu godinu i poželimo još mnogo uspešnih inervjua. Cela moja porodica i ja uživali smo u Vašoj šetnji po Parizu sa gospodinom Đorđem Vardom i zaključili da Vam je to ubedljivo najlepša emisija – Mina Protić, Beograd, 5. januar 2009.

Draga gospođo Miro, gledala sam emisiju o Đorđu Vardi i ostala bez daha. Emisiju ste divno uradili i prikazali prelepa mesta. Ali pored svega toga, mene je najviše oduševio naš zemljak Đorđe, čoveku svaka čast! Vidi se da ima poseban dar od Boga, jer sve što je uradio puno je nekog prazničnog duha i ima svoju dušu. Daj Bože da živi još 100 godina i da pravi ovakva remek-dela, jer ostali umetnici koji su obeležili epohe prema njemu nisu ništa. Čovek svojim buketima daje dušu, a daj Bože da nam i Vi poživite još 100 godina da biste nam doneli još ovako divnih emisija koje će nam makar malo omogućiti da vidimo neka mesta koja su tako divna, jer nemamo sredstava da to lično uradimo i da vidimo tako divne ljude kao što je Đorđe. Puno pozdrava! Srećno Badnje veče i Božić! Hristos se rodi – Dragana Čampar, Kragujevac, 5. januar 2009.

Poštovana, raduje me da neko u ovoj zemlji na takav način brine o ljudima. Ta vrsta energije i hrabrosti se retko sreće, posebno u ovom čudnom vremenu. Hvala nebesima što postojite. Neka Vam je srećna ova prosta 2009. godina – Ivan Janić, Kraljevo, 5. januar 2009.

Svako dobro i sva najbolje u 2009. godini, još puno lepih emisija i radosti nama koji Vas gledamo sa velikom pažnjom i zadovoljstvom – Jelena R , Ivanjica, 4. januar.2009.

Želim vam srećnu Novu godinu, dobro zdravlje, ličnu sreću i da vas dugo, dugo gledam na televiziji: vi sa one, a ja redovno sa ove strane ekrana – Ljiljana Pavlović, Beograd, 3. januar 2009.

Želim Vam srećnu Novu 2009. godinu, zdravlje, sreću i još mnogo izuzetnih emisija. Vaša emisija je zaista jedna od retkih zbog koje uključim televizor. Sa velikim poštovanjem – Verica Petrović, Beograd, 31. decembar 2008.

Želim Vam sve najlepše u Novoj 2009. u nadi da će Vaš divni  program uvek trajati. Gledamo Vas svake subute. Mnogo Vam hvala – Nada Bader, Aman, Jordan, 31. decembar 2008.

Želim Vam sve najbolje u 2009. godini uz neizmernu zahvalnost za pomoć koja mi je omogućila da steknem visok nivo ovrazovanja na polju dizajna i umetnosti i otvorila puteve ka daljem napredovanju i razvoju  karijere. Hvala! Srećna Vam Nova godina – Goran Marinković, 31. decembar 2008.

Želim da Vam se zahvalim što postojite, što nam (samo) jednom nedeljno ulepšavate dan svojim glasom, pričama, reportažama. Divni ste! Sreću, uspeh, a iznad svega zdravlja želim Vam u 2009, kao i još puno, puno lepih emisija! – Bijana Nikolić, Linc, 30. decembar 2008.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

3 komentara na “Novogodišnje čestitke za 2010. godinu”

  1. Draga gospođo Adanja-Polak, da Vas nema, trebalo bi Vas izmisliti, jer još samo Vi i možda par novinarki držite jedan nivo koga sve manje ima u srpskom novinarstvu – a to je profesionalizam, etika i ljudskost. Želim Vam od srca sve najbolje u Novoj 2009. godini!

    Odgovori
  2. Poštovana gospođo Miro, najpre Vam iskreno čestitam i želim sve najbolje u 2009. godini. Želim da nas razveselite svojim emisijama i ubuduće. Sve Vaše emisije su predivne i poučne. Čovek može samo da poželi da u butiku čiji je vlasnik Đorđe Varda naruči „bidermajer“ i pokloni ga najdražoj osobi. Sa dubokim poštovanjem.

    Odgovori
  3. Poštovana i draga Miro, Želim Vam mnogo, mnogo sreće, zdravlja, koji u stopu prate uspeh i blagostanje, a vedrina i ljubav kojom zračite neka budu Vaš zaštitini znak zauvek! Srećna Vam Nova godina i Hristos se rodi!

    Odgovori

Ostavite komentar