Mira Adanja Polak – ekskluzivno – 18. jun 2017.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 17.05

U razgovoru sa jednim od insprektora čije lice se ne vidi, dobijamo korisne informacije o tome koliko smo bezbedni i koliko znamo o tome šta nas sve okružuje. Njegovo lice se ne vidi jer radi operativan posao i nije čovek koji se pojavljuje u medijima.

Toliko se žalimo na kičmu i bolove u vratu i leđima i često lutamo i ne shvatamo da je kičma toliko važna.

Odlučila sam da jednog od priznatih svetskih stručnjaka za kičmu koji je naše gore list i koji je na čelu Spinalnog centra na Banjici proveo svoj radni vek – pitam umesto vas sve ono što biste ga vi pitali.

Prof. dr Zdeslav Milinković, ortopedski i spinalni hirurg kog konsultuju i poznati sportisti – odgovara na obična pitanja svih koji žele da još dugo idu uspravno i okreću vrat bez bolova.

U Beogradu je nedavno boravio jedan od onih važnih ljudi čija se reč i savet nadaleko čuju. Robert Singer je generalni direktor i izvršni potpredsednik Svetskog jevreskog kongresa.

On predstavlja neku vrstu vlade jevrejskog naroda u svetu koji živi van Izraela. Došao da se zahvali za sprovođenje zakona o vraćanju jevrejske imovine – prvog takvog zakona u Istočnoj Evropi i u Baltičkim zemljama.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar