Ostvaren san – Roksanda Ilinčić – 9. april 2016.

Serija „Ekskluzivno“, subota, 14:00, Prvi program RTS-a

Roksanda Ilinčić je oduvek znala šta hoće.

Ono što je kreirala bilo je različito i prepoznatljivo. Svi su za nju govorili da je talentovana i neobična, a prve modne revije su je izdvajale iz velikog broja modnih dizajnera u svetu.

Iz Beograda, gde je završila Falultet umetnosti i gde se školovala, otišla je u London i upisala najuticajniju školu za umetnost St Martins (Saint Martin’s School of Art).

roksanda

Njena specifičnost i jednostavnost, posebno u kombinaciji boja, nije ostavila ravnodušnim razmaženi svet poznatih.

Štampa je na vidnom mestu objavila da je Roksanda Ilinčić obukla prvu damu Amerike Mišel Obamu, a onda i sve redom: Kejt Midlton, Samantu Kameron, glumicu Kiru Najtli, Kejt Blanšet, Gvinet Paltrou…

roksanda 2 IMG_4037

Želja Roksande Ilinčić bila je da se smesti u najekskluzivniji modni kutak Londona, u srce Mount Street-a, uz najpoznatije svetske kreatore i brendove. Želja joj se ispunila.

roksanda IMG_4068

Mira Adanja-Polak je tu i napravila intervju sa Roksandom, prisećajući se njenog puta od doma u Zemunu do ateljea koji je precizno zacrtala u svojoj glavi, mereći pažljivo svaki detalj u svojoj karijeri i rukovodeći se apotekarskom preciznošću svoje majke Ranke, farmaceuta.

roksanda3 IMG_4175

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Ostvaren san – Roksanda Ilinčić – 9. april 2016.”

  1. Gledala sam i prethodnu emisiju o Roksandi Ilinčić. Oduševila sam se koliko je žena skromna i nenametljiva. Gospođo Adanja-Polak, nemate promašaja sto se gostiju tiče. Sjajni su, kao, uostalom, i vi. Srdačan pozdrav.

    Odgovori

Ostavite komentar