„Otkinuta glava“ – 26. novembar 2017.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 15.30

Violeti Đukić, heroini serije „Senke nad Balkanom”, koju maestralno tumači Tamara Krcunović, u drugoj epizodi odsecaju glavu koja se kotrlja na zaprepašćenje zvanica jednog maskenbala organizovanog za džet-set društvo.

– Prisećam se našeg prvog susreta još u Parizu, gde njen talenat biva zapažen… Već za nekoliko meseci zaigrala je ravnopravno sa ostalim glumcima u pariskom pozorištu i bez ijednog akcenta govorila tečno francuski. Vraća se u Beograd i plaća danak svom odsustvovanju, priča autorka emisije.

Naša publika Tamaru Krcunović poznaje iz serija „Vojna akademija”, „Urgentni centar”, „Ubice mog oca”, „Jagodići”, „Sumnjiva lica”, „Nepobedivo srce”, „Ljubav i mržnja”, filmova „Vlažnost”, „Čitulja za Eskobara”, uskoro će je gledati i u novom ostvarenju „Patuljci sa naslovnih strana”, a nedavno je igrala i u novom filmu Rajfa Fajnsa.

Razgovor sa Tamarom je razgovor o posvećenosti, opstanku, nepopuštanju, svesnosti da se poseduje umeće i talenat koji sam sebi mora da krči put. To je znala i posle završenih studjia u klasi Gordane Marić i nakon stipendije Francuske vlade i nastavka studija u Nacionalnom konzervatorijumu.

Ovih dana ide sa snimanja na snimanje, što uliva optimizam svima koji dugo čekaju na realizaciju svojih snova.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar