Pazi gde udaraš – 5. maj 2012.

Serija "Ekskluzivno", subota, 14:00, Prvi program RTS-a

Još kao dečak, Uroš Ćertić je bio nemiran i sa svojom energijom i ishitrenošću nije često znao šta da radi. Voleo je ono što mladi zovu akcija. Društven, topao, pun optimizma i želje da njemu i majci bude bolje, iselio se u Kanadu, gde je nastavio da uči i stalno priželjkuje neverovatne situacije koje je do tada gledao samo na filmu. Često je film brkao sa životom.

Voleo je one najopasnije scene tokom kojih vam se ledi krvi u žilama. Sada već duže vreme radi kao kaskader, a odskora i kao glumac koga su svetske produkcije odmah zapazile zbog neverovatne energije, srčanosti i čistote duše, kao i želje da sve uradi što bolje ume, ne štedeći sebe u svemu što se od njega traži.

Dolazi u Beograd i ime svog grada istetovirao je na telu. Beograd mu je u duši. Doleće ovamo kada god može, a onda iznenada, kada telefon zazvoni i kada ga pozovu, sa novim ugovorom seda u avion i odleće.

Sa Urošem Ćertićem Mira Adanja-Polak razgovara u njegovoj školi, gde seda u klupu u kojoj je učio. Mira Adanja-Polak upoznaje njegovog oca i sluša priču o jednoj neverovatnoj karijeri u usponu, pri čemu se Uroš ne boji i retko razmišlja o opasnostima svog tako željenog poziva.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

11 komentara na “Pazi gde udaraš – 5. maj 2012.”

 1. Jas sam is Makedonije, motordžija sam, ali ne bih sad o meni. Hoću da kažem da si šampion, to što radiš je za svaku pofalbu, vidim da si zavisan od adrenalina. Brate, svaka ti čast, samo tako nastavi. Samo da znaš da i mi od Makedonije radimo neke ludorie i samo tako nastavi. Pozdrav!

  Odgovori
 2. Iskoristio je priliku da kanališe svu svoju energiju u posao koji voli, da živi svoj san i da svojim postupcima napuni srca svojih bližnjih ponosom, a nama ostalima pruži zadovoljstvo da gledamo kako sa lakoćom radi stvari koje bismo i mi voleli da možemo, ali se plašimo. To je na prvom mestu hrabrost, jer nije izabirao da radi šta „mora“, već ono što ga čini srećnim.
  Uvek me obraduje kada neko ko je naš uspeva da privoli svet svojom dušom i iskrenošću, a da pri tom ne zaboravi odakle dolazi i koristi svaku priliku da dođe u Beograd, koji ga uvek dočeka sa osmehom i gde uvek može da računa na prave prijatelje.
  Uroše, svaka ti čast, ko se sa tobom ne raduje zbog tvog uspeha, slep je od zavisti i ljubomore.

  Odgovori
 3. Kad kaskader kaskaderu odaje priznanje, to onda ima smisla i težinu. Pozdrav za najboljeg kaskadera Batu Fistrića.

  Odgovori
 4. Nova krv u srpskoj kaskadi! Stvarno lepo i za svaku pohvalu. Pozdrav iz Londona. Razmišljam i ja da se vratim 😉

  Odgovori
 5. Rado ću se upoznati i sa Vašim poslom, to je samo jedna priča. Pošaljite mi sve o sebi. Poz, MAP.

  Odgovori
 6. A šta se dešava sa ljudima koji su ostali ovde i isto tako, čak i bolje, izgradili karijeru? Čuj, dubler, kaskader, glumac. Takve stvari se pre ozbiljnih emisija proveravaju na IMDB, upišite Uki Certić, a upišite i Slaviša Ivanović, biće jasno o čemu je reč.

  Odgovori
 7. Draga gospođo Miro, oduševili ste me tekstom koji opisuje moga sina 100%. Hvala puno i nadam se da ćemo se upoznati kada i ja sletim u svoj grad. Pozdrav, Mirjana.

  Odgovori

Ostavite komentar