Žena sa planom – Gordana Šifaneli – 26. novembar 2023.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 15:30

Gordana Šifaneli zasnovala je porodicu u Americi i uspela u onome u čemu retko ko. Postala je najmlađa žena koja je finansijski savetnik u poznatoj korporaciji, gde je naučila kako se isteruje pravda, ali i kako da sa jednom od najvećih svetskih kompanija izađe na kraj.

Izborila se sa nizom administrativnih teškoća. Lično je prošla kroz proces dokazivanja pravde i postala ekspert za savetovanje u slučajevima sličnim njenom.

Gordana Šifaneli

Doktorirala je pravo, pobeđivala u sudskim postupcima protiv najvećih finansijskih kuća, koje su u svom timu imale i po nekoliko advokata. Tada sam je prvi put srela. Nedavno je boravila u Beogradu i tom prilikom sam napravila nov razgovor, koji ukazuje na neke možda nove puteve njene karijere.

Gordana Šifaneli i Mira Adanja Polak

Njen rad “Berzansko poslovanje i finansijske transakcije na berzi” i knjiga “Berzansko poslovanje robnim derivatima” koju je objavilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja 1997. godine, prema njenim rečima se smatra pionirskim delom na našim prostorima, jer se u to vreme o ovoj temi nije govorilo u Srbiji.

Gordana Šifaneli kao kandidat za potguvernera Merilenda

Gordana Šifaneli sa suprugom Markom ima advokatsku kancelariju u Merilendu, koja nosi njihovo prezime. Ima trojicu sinova, a supruga je upoznala u Beogradu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar