Mira Adanja-Polak i Vi – 1. decembar 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

U emisiji ćete upoznati mlade specijaliste okupljene u novom centru za interventnu kardiologiju u Gradskoj bolnici. Uz svoje mentore, akademika profesora Mišu Ostojića, kardiologa, i profesorku Aleksandru Aranđelović, interventnog kardiloga na čelu novootvorenog odeljenja – leče pacijente od najtežih srčanih  oboljenja.

Bojana Bobić-Gavrilović, veterinar, gost je u studiju. Bojana ima neobično zanimanje. Pratilac je životinja koje treba da promene mesto boravka. To se obično događa kada pojedine životinje treba da budu upućene u neki zoološki vrt. Zahvaljujući svom poslu, proputovala je čitav svet i imala najrazličitija iskustva. Od nekih životinja sa kojima je putovala teško se rastajala.

Susret u parku sa brucošima Matematičkog fakulteta u Beogradu i razgovor sa ovim mladim ljudima. Upoznaju nas sa svojim planovima, željama, težnjama.

U studiju je Bojana Maljević, glumica i producent serije "Otvorena vrata". Iza Bojane Maljević stoji već veliko iskustvo, a glumačkim poslom počela je da se bavi dok je bila dete.

Milica Ranđelović je osnovala gudački kvartet "Habanera". To su dve violine, jedna viola i violončelo. Studirajući Fakultet muzičke umetnosti, želeli su da muzici priđu na jedan specifičan način. Imali su zapažene uspehe i bili su deo orkestra RTS, opere i baleta Narodnog pozorišta u Beogradu i Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Nedavno su se vratili sa tromesečnog krstarenja brodom po svetu gde su svirali za goste. Čućemo ih u programu.

Slike u studiju su Slobodanke Rakić Šefer, čija je izložba upravo otvorena u galeriji "ULUS" u Beogradu.


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar