Mira Adanja-Polak i Vi – 10. mart 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost emisije je Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja. Govorićemo o privatnosti. Da li se ta reč dovoljno dobro razume u našem društvu? Šta možemo biti pitani i pod kojim uslovima? Koje podatke moramo dati i kome? Kako da zaštitimo privatnost?

U studiju je ambasador Izraela Josef Levi, koji govori o  tome kako se pravi imidž zemlje. Kako on to radi? Koje investicije Izrael planira u Srbiji? Saznaćete šta je sve radila Jafa Ben-Ari, bivši ambasador Izraela, kada se posle Srbije vratila u Izrael.

Dani frankofonije biće obeleženi u ponedeljak, 12. marta,  svečanim koncertom u Pozorištu na Terazijama. Gost u studiju je Dragana Ivanović, autor projekta i organizator velikog broja dosadašnjih priredbi koje su nam približavale francusku kulturu.

Čućete Brižit Bardo.

U goste dolazi Katarina Dafna iz Subotice. Ona svira klavir i na mnogim takmičenjima dobila je veliki broj priznanja.

Ranka Kaldvel je odavno otišla iz Srbije. Poslala nam je svoje slike koje stvara na kompjuteru.

U studiju su kopije slika čuvenih slikara čiji su orginali u Narodnom muzeju povodom izlaska iz štampe monografije "Muzej kneza Pavla" na engleskom jeziku.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 10. mart 2012.”

  1. Poštovana gospođo Miro, prošle subote, 3. marta 2012. sam nakon Vaše emisije napisala pismo o devojčici, mladoj violinistkinji iz Kikinde koja pohađa Školu za talente u Ćupriji u nameri da Vas obavestimo da se zove Stanislava Udicki. Ona svira na školskoj, pozajmljenoj violini. Tada sam Vas zamolila da je njoj potrebna violina koju je ponela sa sobom Vaša gošća, graditeljka violina iz Slovenije. Molim Vas da mi odgovorite, jer ja nemam druge mogućnosti da Vam pišem. Pozdrav od Ljubice Munćan, profesorke muzičke umetnosti iz Kikinde.

    Odgovori

Ostavite komentar