Mira Adanja-Polak i Vi – 17. mart 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u studiju – prof. dr Miomir Pelemiš sa Infektivne klinike Kliničkog centra Srbije, govori o značaju laboratorijskih analiza prilikom prepisivanja antibiotika u lečenju pacijenata.

U studiju je Ljiljana Vasiljević, tehnolog iz Vodovoda i šef stručne službe za kvalitet vode. Kakvu vodu pijemo?

Razgovaramo sa Romanom Rosijem, Italijanom koji je jedan od prvih investitora u Srbiju. Šta se sve promenilo od našeg prvog susreta. Šta je ono na šta se žali, šta je poboljšano? Da li će nastaviti sa ulaganjima, koliko je zadovoljan radom fabrike koju ima u Vladimircima.

Već šest godina porodica Petrović dodeljuje "Rolex" satove  najboljim studentima Beogradskog univerziteta na kraju studija. Kruna uspeha je događaj koji se svake godine u Skupštini grada obeležava na poseban način. Tom događaju ambasador Švajcarske poklanja posebnu pažnju, pozivajući nagrađene u svoju rezidenciju.

Stefan Ćirić, talentovani mladi pijanista, gost je u studiju posle ovacija i tri bisa na svom koncertu na Kolarcu. Ovaj mladi pijanista koji živi i radi u Londonu nedavno je nastupio u Engleskoj sa Londonskim filharmonijskim orkestrom i dobio zapažene kritike u britanskoj štampi.

Slike u studiju izlaže Pavle Popović, čija je izložba upravo postavljena u galeriji ULUS u Beogradu.

Poseta izložbi mačaka. Koliko kućni ljubimci pomažu pri otklanjanju stresa?

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar