Mira Adanja-Polak i Vi – 11. oktobar 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Gost emisije je Vladimir Čupić, predsednik Izvršnog odbora Hypo Alpe-Adria banke a.d. Beograd. Govori  o tome kako  građani reaguju na različite informacije koje stižu u vezi sa krizom. Kako se osećao kada je u problem došla banka u Nemačkoj koja u svom nazivu ima reč "hypo", a koja nema nikakve veze sa bankom na čijem je čelu?

Gost u studiju je Ivana Bašičević, unuka kod nas zaboravljenog slikara Ilije Bašičevića Bosilja, koji je napravio veliku karijeru u svetu. Njegove slike tek sada imamo mogućnost da vidimo na jednom mestu.

Danica Maksimović
je u studiju i govori o premijeri "Ožalošćene porodice" u Madlenijanumu početkom novembra.

Prof. Milan Popović, psihijatar i psihoanalitičar, govori o sve prisutnijem strahu koji se pojavljuje kod ljudi.

U goste nam dolazi Sanja Doležal, koja ima autorsku emisiju na televiziji. Govori o tome kako je bilo nekada i sada. Pamtimo je po melodijama koje još uvek pevušimo.

U Beograd je došla delegacija iz Južne Afrike da bi videla kakve su mogućnosti za investiranje u Srbiju. Tu sam srela pravog afričkog princa plemena Bafokeng – gospodina Bothatu Molotlegija. Sve se događalo u bašti Muzeja afričke umetnosti, gde je otvorena i stalna izložba "Moja Afrika". U okviru izložbe prikazani su eksponati iz kolekcije gospodina Tarića, koji već duže vreme živi u Južnoj Africi i koji je osnivač nove galerije.

Videćemo reviju francuske mode iz Pariza pod nazivom Povratak kostima, kao i niz zaboravljenih kostima.


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar