Mira Adanja-Polak i Vi – 18. oktobar 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Gost emisije je Toma Fila, advokat sa velikim iskustvom i visokom stručnošću. Objašnjava kako dolazi do pogrešnog tumačenja ili nerazumevanja zakona u krivičnim postupcima. Da li neko ko je osumnjičen može biti fotografisan i unapred javno osuđen? Šta znači biti pod sumnjom, a šta biti optužen ili osuđen? Šta kaže zakon?

Gosti u studiju su Tijana Dapčević i Marija Šerifović. Kako ostati u vrhu i kako održati kvalitet u poslu?

U Kairu je održan veliki skup koji govori o AIDS-u. Tu su se okupili svi oni koji širom sveta pokušavaju da ovu pošast današnjice svedu na minimum. Koliko im to polazi za rukom?

Prof. dr Zoran Krivokapić, poznat u svetu po svojim opracijama debelog creva i jedinstvenoj metodologiji, ima tu čast da mu u posetu dođu kolege iz sveta, kao i poštovaoci njegovog umeća i znanja. Za svoje prijatelje, poštovaoce i pacijente priredio je susret u Narodnom pozorištu i svečanost u Belom dvoru.

Dragan Sakan je doajen marketinga kod nas. Ima običaj da kaže da je njegov posao da po ljudima i događajima posipa zlatnu prašinu. Koliko ga ljudi razumeju i koliko im je blisko to što decenijama radi. Posetila sam ga u Piranu.

Modna revija Ane Šekularac u Londonu.

Knjižara "Engleska knjiga" (English book) u Beogradu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar