Mira Adanja-Polak i Vi – 12. april 2014.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a, uživo

Bilo je zanimljivo i korisno posetiti Zavod za zdravstveno osiguranje Slovenije u Ljubljani i razgovarati sa v. d. direktorom. Gospodin Simo Fakin govorio je o tome kakva je kod njih situacija nakon ulaska u Evropsku uniju. Tu sam se videla i sa direktorom Univerzitetskog kliničkog centra Simonom Vrhunecom. Bilo je korisno čuti njihova iskustva.

Šta je istina o nestašici obavezne polivalentne vakcine za bebe. Gost u studiju je prof. dr Zoran Radovanović, epidemiolog.

Šta se događa kada se, posle mnogo godina čekanja i nadanja, imovina vrati starim vlasnicima? U poseti smo gospođi Pavi, sa kojom idemo zajedno da vidimo vraćenu imovinu.

Videćete klavir porodice slikara Koste Hakmana koji je, dobrotom ljudi koji se bave transportom, prenesen u Petrovaradin Kristini Jevtović, učenici šestog razreda osnovne škole "Jovan Popović" i četvrtog razreda muzičke škole "Josip Slavenski" u Novom Sadu. Videćete šta se dogodilo kada je klavir stigao u Petrovaradin… Možda ćete vi imati rešenje…

Jedan od najpoznatijih mladih violinista Jurij Revič – ponovo je u Beogradu.

Željko Lučić, naš proslavljeni bariton, ponovo peva u Metropolitenu. Podsećamo vas na njegovo gostovanje u ovom programu.

U Muzeju Pančeva izložene su iskopine iz neolitskog perioda sa lokacije Starčevo.

Akademija "Šobota", koju je osnovao Ratko Šobota, dobila je visoka priznanja za istrajnost i edukaciju mladih frizera. Šobota je sa svojim unukom Aleksandrom nastupio u Rijeci, a iz Pariza, kao član udruženja uglednih umetnika Francuske, donosi modni diktat muških i ženskih frizera za proleće i leto.

Slike u studiju – slikar Dragan Stojkov.


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar