Mira Adanja-Polak i Vi – 14. februar 2009.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

U emisiji ćete videti Nataliju Vodianovu, koja je postala zaštitno lice "Etama". U čuvenom hotelu "Ric" održana je povodom toga revija donjeg veša i kupaćih kostima za predstojeću sezonu, a Natalija Vodionova pojavila se kao kreator tih modela. Na reviji su bile mnoge poznate ličnosti iz sveta mode i filma, a Natalija Vodionova govori u programu o svojim sećanjima na dane kada je kao mlada devojka došla iz Rusije u Pariz.

Gost u studiju je glumac i pevač Nikola Bulatović, koji istog dana u Pozorištu na Terazijama ima svoj koncert i za Dan zaljubljenih peva melodije iz osamdesetih godina.

Gudači Svetog Đorđa u studiju posle uspešnog koncerta.

Razgovor sa dva mlada čoveka koja čekaju operaciju baj-pasa. Oni upozoravaju na način života koji vodimo. Iz čistog zdravlja mladi ljudi dolaze na opreracioni sto samo zato što nemaju meru i ne znaju da brz i stresan život uzima danak.

Ljiljana Živković zna za želju ovog programa da nabavlja muzičke instrumente i poklanja jednu gitaru.

Susret sa članovima "Mense",  čiji je količnik inteligencije daleko iznad proseka. S njima pričam o običnim stvarima. To su Lazar Krstić, Aleksandra Stojanović, Uroš Petrović i dr. Koliko im visok koeficijent inteligencije pomaže u svakodnevnom životu? 

Gost emisije je Evica Milovanov-Penezić, poznata po svojim kreacijama rukavica koje nose poznate ličnosti u svetu. Neke od tih rukavica videćete u emisiji nakon evropskih sajmova kojima je Evica prisustvovala.

U studiju ćete videti slike poznatih umetnika koje je za ovaj program izabrala galerija "Dar Mar". Prošlog proleća imala je i tematsku izložbu posvećenu poljupcu.

Dr Todor Jovanović je gost u studiju. Objašnjava kako održati imuni sistem u vreme velikih napetosti.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

4 komentara na “Mira Adanja-Polak i Vi – 14. februar 2009.”

  1. Imam 9 godina. Video sam da poklanjate gitaru. Ja nemam gitaru, ali imam veliku želju da je dobijem. Gledam Vašu emisiju često i sviđa mi se što razgovarate sa raznim ljudima širom sveta. Puno pozdrava!

    Odgovori
  2. Imam 13 godina. Video sam u emisiji gitaru koju ste reklamirali i želite da je poklonite nekome. Ja bih Vas zamolio da gitaru poklonite nekome za koga znate da je nema, nekome ko nema internet ili stvari koje ja imam. Hvala.

    Odgovori

Ostavite komentar