Mira Adanja-Polak i Vi – 16. januar 2010.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a

U emisiji ćete čuti koje su najčešće greške vozača koje se kažnjavaju novim strogim zakonom. Kako vozači pokušavaju da nađu "rupe u zakonu"? Kako reaguju kada saznaju da su slikani tokom prekršaja? Kako pokušavaju da saznaju gde se sve nalaze kamere u gradu? Kako pokušavaju da sebe opravdaju? Koliko su ozbiljno shvatili novi zakon o saobraćaju? Gost u studiju je Vladimir Rebić, zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije MUP-a.

U studiju je slikarka Jarmila Vesović, koja živi u Parizu, očekuje izložbu u Beogradu, a njene slike nalaze se  u studiju.

Tri lepotice izabrane su za mis turizma u Srbiji. Jelena Karović, Vanja Babić, mis turizma Bosne, i Nataša Petrović, mis turizma Crne Gore, vratile su se sa svetskog takmičenja u Kuala Lumpuru. Kakve utiske nose i šta su sve doživele na svetskoj sceni, gde su prvi put boravile.

U Dubaiju se gradi  najveći hipodrom na svetu "Nad al šiba", koji treba svečano da bude otvoren 28 januara. Poznata je ljubav prema konjima vladaoca Dubaija Mohameda Bin Rasida Almaktuma, koji je do sada nagrađivao pobednika sa 5 miliona dolara. Imali smo priliku da prvi uđemo na ovaj hipodrom, gde se odvijaju završni radovi.

U gostima je Aleksandar Josipović, prvi igrač "Mulen Ruža" koji je povodom jubileja, 120 godina postojanja "Mulen Ruža", dobio plaketu za svoj doprinos ugledu najpoznatijeg svetskog varijetea.

Videćete privatni Kliničko-bolnički centar u Beogradu koji se otvara u ponedeljak i koji je do sada najveći na Balkanu.

Gost u studiju je Aleksandar Đuričić, glavni i odgovorni urednik "Pulsa", koji govori o oživljavanju Oskara popularnosti i o tome šta je popularnost danas i kako je steći.

U Beograd, u Sava centar, dolazi nacionalni balet na ledu iz Sankt Petersburga. Videćete bajku "Pepeljuga" na ledu.

Poseta galeriji "Vid" Vesne Pantelić, koja je poznata po svojim skulpturama debelih žena.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar