Mira Adanja-Polak i Vi – 24. mart 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Koje su ugovore potpisali lekari sa Fondom zdravstvenog osiguranja? Na šta su se obavezali svojim potpisom? Šta znači pečat koji doktor ima kod sebe, da li ih imaju svi lekari? Kazne koje su neki lekari platili jesu kazne za prekoračenje kojih ovlašćenja? Odgovore na ova pitanja daje prof. dr Aleksandar Vuksanović, direktor Republičkog Fonda za zdravstveno osiguranje.

Pored mobilnog operatera, imamo i mogućnost da izaberemo fiksnog. Biraćemo ono što nam najviše bude odgovaralo. Doskora nezamislivo, ali će se operateri truditi da kvalitetom i cenom svojih usluga pridobiju korisnike. Kada nam ne bude odgovarala cena ili usluga jednog, moći ćemo da se preselimo kod drugog. Gost u studiju je Milan Janković, direktor "Ratela", koji će u programu dati i informaciju o nekim izmenama važnih brojeva, kao i rešenja za neke primedbe građana.

Izvršitelji će uskoro biti postavljeni na svoja radna mesta. Šta će oni raditi, koja su im ovlašćenja? Razgovaramo sa Ljiljanom Milanković-Vasović, glavnim i odgovornim urednikom stručnog pravnog časopisa "Pravni informator".

Andrija Preger, pijanista dobrog zdravlja, napuniće ovih dana 100 godina.

Jarmila Vesović, slikar koji živi i radi u Parizu, dobitnica je nagrade za slikarstvo. Nagrada koju je dobila od Francuske akademije jedna je od nastarijih u Francuskoj. Njene slike krase studio ovog programa, a videćete i Jarmilin atelje u Parizu.

Videćete ko će dobiti jedan klavir.

U studiju ćete videti neverovatne staklene predmete oslikane rukom slikara i dizajnera Jelene Milošević-Jovanović, a videćete i kako se oslikava staklo.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar