Mira Adanja-Polak i Vi – 17. novembar 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost emisije je inž. Aca Marković, predsednik Upravnog odbora EPS-a. Govori o ceni struje, o tome kako ćemo se snabdevati strujom i o energetskoj situaciji u našoj zemlji.

Ervin Hofer donedavno je bio ambasador Švajcarske u Srbiji. Razgovarali smo sa njim i kada je došao u Srbiju i dan pred odlazak na novu dužnost. Njegova razmišljanja su korisna.

Jagoš Marković režira „Antigonu“ u Narodnom pozorištu i svoja razmišljanja deli sa gledaocima. U studiju je Vanja Ejdus, koja tumači Antigonu. Premijera je 14. decembra.

Izložba nakita Van Klifa u Parizu.

Klavir Snežane Kitanović, profesora razredne nastave u osnovnoj školi „Branislav Nušić“ na kom je i sama svirala, a posle i njen sin Aleksandar – poklanjamo Nikoli Vidojeviću iz Lazarevca koji je u junu ove godine upisao Muzičku akademiju u Beogradu. Do sada je za svoj talenat dobio 30 priznanja na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, a nikada nije imao svoj klavir.

Gost u studiju je Dejan Miladinović, novi direktor Opere Narodnog pozorišta. Posle međunarodne karijere, donosi novine u nacionalni teatar.

U studiju su slike Zorana Jovanovića-Dobrotina, jednog od najplodonosnijih i najraznovrsnijih slikara kod nas.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar