Mira Adanja-Polak i Vi – 17. oktobar 2009.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Gost programa je prof. dr Božina Radević. Obavila je veliki broj transplantacija jetre. Koje će promene novi zakon o transplantaciji i mogućnosti zaveštanja organa doneti u ovoj veoma specifičnoj oblasti medicine?

Otvaranje Legata Paje Jovanovića.

U Londonu je oformljen klub koji okuplja mlade profesionalce koji žele da svoju karijeru ostvare u Londonu. To je City Club. U klubu se okupljaju mladi ekonomisti, advokati i  arhitekti. Neke od njih ćete upoznati.

Gost emisije je pijanista iz Australije koji živi u Minhenu, gde predaje na konzervatorijumu. Nakon koncerta u "Gvarnerijusu", čućete Majkla Leslija.

Koncert rok grupe "ZZ Top" – članovi grupe govore za program.

Iduće nedelje turistički savez Francuske prikazuje svoje turističke  izazove, svoje teritorije na tri okeana, Atlantskom, Indijskom i Tihom. Videćete lepote Gvadalupe, Tahitija, Nove Kaledonije, Martinika, Gvajane, San Bartolomea…

Gost u studiju je Milena Zevu, umetnik čija je skulptura orla od svarovski kristala prodata po najvišoj ceni od 51.000 evra, u konkurenciji 54 skulpture iste tematike, na humanitarnoj aukciji u Monaku Fondacije princa Alberta od Monaka.

Nataša Ninković će igrati Megi u predstavi "Mačka na usijanom limenom krovu" Tenesija Vilijamsa čija se premijera očekuje u Madlenijanumu 22. oktobra. Istu ulogu proslavila je Elizabet Tejlor.

Sankt Petersburg
je jedan od najlepših gradova na svetu. Videćete kako sam ga doživela.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

4 komentara na “Mira Adanja-Polak i Vi – 17. oktobar 2009.”

  1. Veliki pozdrav i hvala za sve što ste učinili da se bar malo osetimo normalnim. Nadam se da imate neku školu i da učite mlade kako se radi.

    Odgovori
  2. Drago mi je, teta Miro, svaka vam čast za ovakvu ideju! Pohađam srednju muzičku školu, 4. godina. Nisam u mogucnosti da sebi priuštim piano, klavijaturu…Ukoliko možete da mi izađete u susret, bila bih presrećna! Svakako vam se zahvaljujem!

    Odgovori
  3. Učenica sam šestog razreda muzičke škole u Nišu, odsek violina. Raseljeno sam lice sa Kosova iz Gnjilana i trenuto nisam u mogućnosti da kupim svoju violinu pa trenutno koristim školsku. Profesorica kaže da sam talenat, ali da mi za srednju školu treba bolja violina. Upravo sam čula da vi poklanjate violinu nekome kome je potrebna pa vas najisrenije molim da mi izađete u susret i poklonite mi je jer mi je zaista potrebna za dalje školovanje.

    Odgovori

Ostavite komentar