Mira Adanja-Polak i Vi – 18. maj 2013.

Subota, 13:45, Prvi program RTS-a, uživo

Dragana Simić – v. d.  direktor Apoteka "Beograd", objašnjava zašto nema traženih lekova u apotekama.

Dubravka Kosić, advokat, bila je u delegaciji koja je prisustvovala forumu u Torinu, gde su italijanski investitori obavešteni o mogućnostima ulaganja u Srbiju. Šta je tamo rečeno i šta su govorili italijanski poslovni ljudi, šta im je važno kada ulažu kod nas, šta nam zameraju?

Vratili su se mladi robotičari iz Pariza koji su prisustvovali Evropskom takmičenju u robotici. Dobrotom Siniše Novakovića, poslovnog čoveka iz Nemačke, otišli su u Pariz i ušli u prvih deset takmičara. Bilo je to njihovo prvo međunarodno takmičenje.

Prof. dr Ljubomir Erić je kolekcionar koga sam posetila u njegovom stanu i videla neverovatnu kolekciju slika i skulptura.

Vrnjačka banja je mesto gde se pacijenti leče, ali kao da nisu u bolnici. Taj ambijent dovodi do bržeg ozdravljenja.

Iduće nedelje, tačnije 25. maja, održaće se humanitarni bazar u Ambasadi Malezije. Tim povodom u studiju ćete videti živopisne igre ove daleke egzotične zemlje. Gost je Jubazalan Jusof, otpravnik poslova Ambasade Malezije.

Slike u studiju potpisuje slikar Saša Marjanović. Njegova deseta samostalna izložba je u toku i trajaće do 17. maja u galeriji "U podrumu" na Kosančićevom vencu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar