Mira Adanja-Polak i Vi – 18. mart 2007.

Nedelja, 16:02, Prvi program RTS-a

Gost u studiju je dr Danica Mihailović, načelnik zdravstvene inspekcije Ministarstva zdravlja, govori o mogućnosti sankcionisanja lekarske greške. Kolika su ovlašćenja Ministrastva zdravlja i njene službe.

Kuda idu oni koji nemaju nikoga? Ako ih i imaju, odbacili su ih jer su bolesni, izgubljeni, nisu se „našli“ jer nemaju kud. Njihova kuća je Prihvatilište za odrasla lica, koje već 34 godine vodi Dragan Grinvald, kog smo posetili. Proveli smo vreme sa štićenicima ovog centra. Kada budete videli ovaj zapis, možda ćete i prepoznati nekog svog kog ste odbacili samo zato što nije za pokazivanje.

Velika izložba Dušana Džamonje u Monte Karlu.

Darko Reljić je tokom boravka u Kanadi sasvim slučajno sreo, na recepciji gde je radio, Japanku Juko, koja mu se nasmejala i dala mu bombonu. Sada su u braku i žive u Beogradu. Mladoj Juko nismo baš najjasniji, ali nas voli. Sa mužem je otvorila jedan zanimljiv salon u kome nas uči kako da se opustimo za samo 15 minuta.

Gost u studiju – dr Todor Jovanović, jedan od prvih ljudi koji su primenjivali homeopatiju, tek nedavno prihvaćenu kao način lečenja.

Gost u studiju – Lokica Stefanović, osnivač „Lokica“, prve plesne grupe kod nas, povodom 40 godina svog rada.

Da li će tkačnica u Bezdanu preživeti globalizaciju?

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar