Mira Adanja-Polak i Vi – 19. februar 2011.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Kardiohirurg iz Turske, profesor Džem Alhan, koji je operisao veliki broj naših pacijenata koji su upućivani u bolnicu Adžibaden u Istambulu, došao je u Beograd da se vidi s kolegama i obiđe svoje pacijente. Republički zavod za zdravstveno osiguranje i dalje šalje u Tursku pacijente koji čekaju na operacije srca.

U emisiji će kao gost nastupiti Manca Izmajlova, velika zvezda međunarodne pevačke scene, školovana u Londonu i Moskvi, pobednik na mnogobrojnim takmičenjima. Manca Izmajlova peva na 20 jezika, a njen koncert planiran je s Ruskim državnim simfonijskim orkestrom "Mosfilma" u Beogradu 22. marta u Centru "Sava". Sa svojim suprugom Benjaminom Izmajlovim, koji svira violinu, u studiju ovog programa otpevaće pesmu koja najavljuje koncert "Duša slovenska".

Gost u studiju je vrsni glumac Nebojša Dugalić.

U centru Beograda na Studentskom trgu nikao je novi hotel sa pet zvezdica. Sa 6.000 kvadrata predstavlja pravo remek-delo brazilskog arhitekte.

Violinu dobija Dorotea Obradović iz Beograda, a harmoniku Nataša Stajačić iz Bečeja. Nijedna devojčica nema svoj instrument.

Videćete u programu i ko su naši novi darodavci koji nesebično daju iz svojih porodica instrumente za decu koja tek kreću put muzike, a ne mogu da kupe instrument.

U studiju slike izlaže Saša Marjanović, koji istovremeno ima svoju izložbu slika u Ulusu i galeriji "Dar-mar".

Crna Gora uoči sajma turizma.

Dita fon Tiz u Beogradu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar