Mira Adanja-Polak i Vi – 19. januar 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Proveli smo noć u Kliničkom centru. Videćete kako se može brzo intervenisati kada je u pitanju infarkt. Kako se brzo stiže do operacione sale. Kako se ugrađuje stent, koji pacijenta vraća u normalno stanje. O tome govori prof. dr Milan Nedeljković, koji saopštava i brojeve telefona koje uz sebe mora imati svaki građanin koji dobije jak bol u grudima sa sumnjom na infarkt.

Gost u studiju je glumac Nebojša Glogovac. Film "Klopka" kandidovan je za Oskara – ima li većeg priznanja?

Gost u studiju je Dragan Popović, direktor Instituta za fiziku.

Izložba umetničke grupe "Ametist", koja okuplja slikare koji rade mozaike, privukla je pažnju. Mozaike ćete videti u studiju, a gost je slikar Petar Vujošević.

Sviraće muzičari iz Bolivije koje sam srela na Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu. Oni svojom neverovatnom muzikom privlače pažnju prolaznika. Kuda idu posle Beograda, odakle su došli?

Jelena Zdravković je vezana za invalidska kolica. Živi u Nemačkoj i dolazi ponekad do svojih rođaka u Srbiju. Postala je mis sveta u 2007. godini. Pronalazim je telefonom u Regensburgu, gde živi.

Jedan od najstarijih hotela u Beogradu – hotel "Moskva" slavi svoj rođendan – 100 godina postojanja. Kako je on nekada izgledao, a kako sada? Videćete po čemu je prepoznatljiv.

Janko Tipsarević zamalo da pobedi Federera.

Vađenje Časnog krsta iz vode na Bogojavljenje.

Izložba fotografija čuvenog arhitekte Kalatrave u "Servantesu".

Ispovest dve beskućnice.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar