Mira Adanja-Polak i Vi – 26. januar 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Kako je australijska televizija videla pobedu Novaka Đokovića?

Suze Ane Ivanović nakon meča sa Šarapovom.

Gost emisije je Tanja Miščević, direktor vladine kancelarije za pridruživanje Evropskoj uniji. Govori o tome gde se stalo sa vizama. Da li smo ispunili sve uslove da naši građani lakše dobiju vize, da li ćemo uskoro putovati kao svi drugi iz Evrope?

U studiju je umetnička postavka Koste Bunuševca, koji izvodi sopstvenu predstavu na premijeri u Madlenijanumu. Ovaj neobični umetnik koga sam posetila u njegovom domu kao da živi u nekom drugom, boljem svetu.

Negoslav Točilovac sakuplja autograme i njegova kolekcija zaslužuje pažnju. U svojoj knjizi "Filografija u Srbiji" objavljuje podatke o autogramima koje poseduje. Kaže da je autogram Nikole Tesle jedan od najvrednijih i da autogrami imaju svoju cenu.

Odnedavno u Beogradu postoji detektor laži u privatnom vlasništvu i onaj ko želi da proveri iskaz svog partnera ili nekoga kome više ne veruje to može da učini na vrlo jednostavan način – da ga odvede na detektor laži.

Jagoš Marković, naš proslavljeni reditelj, vratio se iz Stokholma, gde je režirao u Kraljevskom dramskom pozorištu Strinbergovu "Kristinu". Njegova režija pobrala je aplauze. Konferencija za štampu u Narodnom pozorištu okupila je novinare, kojima je reditelj imao čime da se pohvali.

Posetila sam odeljenje intenzivne nege na VMA i razgovarala sa načelnikom anesteziologije i intenzivne nege prof. dr Predragom Romićem o "lekarima iz senke", kako zovu anesteziologe. Njih često pacijenti i ne upoznaju. Oni ih čuvaju dok spavaju.

Najlepše fotografije na internetu u 2007. godini.

Bebe od marcipana.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar