Mira Adanja-Polak i Vi – 19. maj 2012.

 16.05.2012
Autor: Mira Adanja-Polak

Gost emisije je general prof. dr Marijan Novaković, načelnik Vojnomedicinske akademije i specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije. Predsedavao je nedavno održanom kongresu koji govori o ovoj grani medicine nekad i sad i značaju stavljanja implanta nakon odstranjivanja dojke.

Prof. dr Andre Terzić sa Mejo klinike je u Beogradu i od njega saznajemo neke nove pristupe u lečenju srca.

Rešavamo problem zgrade u Beogradu čiji se stanari žale na smetnje u stanu zbog postavljene antene na susednoj zgradi. Ne mogu da telefoniraju, prate TV program, slušaju radio. Izvršeno je stručno merenje i čeka se nalaz.

Kakve su karte za prevoz u Parizu i Njujorku?

Pismo jedne gledateljke iz inostranstva koja se žali na neljubaznost naših ljudi kada je na šalteru ili traži informacije telefonom.

Noć muzeja i kolekcija malih kutija u Muzeju primenjenih umetnosti u Beogradu.

Sestre Bizjak imale su zapažen koncert u Parizu, gde su potpisivale disk svojoj publici.

U studiju su slike slikara Zorana Jovanovića Dobrotina, koji svoje slike izlaže u studiju uoči izložbe u Pančevu u galeriji Biblioteke grada.

Kelti su živeli na našim prostorima tokom prvog i drugog veka naše ere. Saznajte nešto više o njima.

Dobili smo još jedan klavir koji treba da damo talentovanom detetu. Javite se na moj mail.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

2 komentara

  1. Vanja Dokić Rakulj
    |

    Nadam se da će biti obuhvaćena i tema kako je moguće i koliko je opravdano da je korekcija zdrave dojke u cilju postizanja simetrije dojki za vojne osiguranice besplatna, a za civilne košta oko 2.000 evra! Draga Miro, očekujem da u ovoj emisiji bude više istine nego u onoj od juna prošle godine, kad je gost bio Piščević! Rekonstrukcija dojke ne bi trebalo da predstavlja samo brojčanu nadoknadu izgubljenog dela tela!

  2. Svetlana Popović
    |

    Poštovana Miro, molim Vas da se u razgovoru sa dr Novakovićem dotaknete problema koji tišti mnoge žene koje su imale rekonstrukciju dojke, ali i dalje izgledaju kao kreature, jer socijalno ne pokriva simetrizaciju druge dojke, ako je potrebno, radi optimalnog postizanja estetskog izgleda.

Ostavite komentar

Error! This email is not valid.