Mira Adanja-Polak i Vi – 19. maj 2012.

Gost emisije je general prof. dr Marijan Novaković, načelnik Vojnomedicinske akademije i specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije. Predsedavao je nedavno održanom kongresu koji govori o ovoj grani medicine nekad i sad i značaju stavljanja implanta nakon odstranjivanja dojke.

Prof. dr Andre Terzić sa Mejo klinike je u Beogradu i od njega saznajemo neke nove pristupe u lečenju srca.

Rešavamo problem zgrade u Beogradu čiji se stanari žale na smetnje u stanu zbog postavljene antene na susednoj zgradi. Ne mogu da telefoniraju, prate TV program, slušaju radio. Izvršeno je stručno merenje i čeka se nalaz.

Kakve su karte za prevoz u Parizu i Njujorku?

Pismo jedne gledateljke iz inostranstva koja se žali na neljubaznost naših ljudi kada je na šalteru ili traži informacije telefonom.

Noć muzeja i kolekcija malih kutija u Muzeju primenjenih umetnosti u Beogradu.

Sestre Bizjak imale su zapažen koncert u Parizu, gde su potpisivale disk svojoj publici.

U studiju su slike slikara Zorana Jovanovića Dobrotina, koji svoje slike izlaže u studiju uoči izložbe u Pančevu u galeriji Biblioteke grada.

Kelti su živeli na našim prostorima tokom prvog i drugog veka naše ere. Saznajte nešto više o njima.

Dobili smo još jedan klavir koji treba da damo talentovanom detetu. Javite se na moj mail.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

2 komentara na “Mira Adanja-Polak i Vi – 19. maj 2012.”

  1. Nadam se da će biti obuhvaćena i tema kako je moguće i koliko je opravdano da je korekcija zdrave dojke u cilju postizanja simetrije dojki za vojne osiguranice besplatna, a za civilne košta oko 2.000 evra! Draga Miro, očekujem da u ovoj emisiji bude više istine nego u onoj od juna prošle godine, kad je gost bio Piščević! Rekonstrukcija dojke ne bi trebalo da predstavlja samo brojčanu nadoknadu izgubljenog dela tela!

    Odgovori
  2. Poštovana Miro, molim Vas da se u razgovoru sa dr Novakovićem dotaknete problema koji tišti mnoge žene koje su imale rekonstrukciju dojke, ali i dalje izgledaju kao kreature, jer socijalno ne pokriva simetrizaciju druge dojke, ako je potrebno, radi optimalnog postizanja estetskog izgleda.

    Odgovori

Ostavite komentar