Mira Adanja-Polak i Vi – 26. maj 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Zanimanje notara je novo zanimanje kod nas. Šta su njegova ovlašćenja, šta sve notar može da uradi, da li njegovo ovlašćenje može da zameni overavanja u sudu? Notar štiti građane od pogrešnih saveta. O tome govori Ljiljana Milanković-Vasović, autor mnogobrojnih priručnika iz oblasti prava i glavni i odgovorni urednik "Pravnog informatora".

Podsećamo vas na Miroslava Uroševića, čoveka koji je među prvima u svetu počeo rad sa kolektorima sunčeve energije na kojima je radio u Americi. Prvi put ih je postavio u rezervatima u kojima žive Indijanci. Susret sa njim u Njujorku podseća na ovog čoveka-vizionara koji je pre tridesetak godina imao ideju da tako nešto uradi i kod nas.

Ostati mlad i zdrav preokupacija je mnogih. Tehnologija i razvoj medicine sugerišu i brzi tempo života koji uzima svoj danak. Dr Ana Gifing, autor anti age sistema, nakon povratka iz Amerike govori o nekim novim sugestijama, o primeni prirodnih hormona koji su osnov vitalnosti i dugovečnosti.

Videćete kako svoju kondiciju održavaju žene iznad šezdeset godina pod budnim okom Temira Pokorni, koja je dugo godina igrala balet u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Upoznaćete umetnicu Natašu Đuričković iz Crvenke koja, inspirisana šećeranom u blizini, svoje slike pravi od šećera.

Zaljubljenici Tolkinovog "Gospodara prstenova" preuzeli su uloge svojih junaka i sa njima žive njihove živote. Okupljeni su da bi oživeli likove iz Tolkinovog "Gospodara prstenova".

Videćete i čućete lekare i stomatologe u neobičnim situacijama.

Prošlo je 50 godina od smrti Merilin Monro. Njen život još uvek intrigira. Novootkrivene fotografije pobuđuju pažnju i svi predmeti koje je Merilin Monro posedovala na aukcijama dostižu veliku cenu.

Studio krase slike slikara Zorana Stajčića, pune optimizma i dobre energije.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

5 komentara na “Mira Adanja-Polak i Vi – 26. maj 2012.”

 1. Draga Miro, vidim da ste već imali pitanje poput mog. I mene interesuje stomatolog na Maldivima koji je ponudio radno mesto tamo. Nadam se da ste u mogućnosti da mi dostavite kontakt. Pozdrav, Dragana.

  Odgovori
 2. Poštovana Miro, hvala za divne emisije i molila bih informaciju kako se upisati kod Tamare Pokorni. Još jednom, hvala.

  Odgovori
 3. Draga Miro, u Vašoj emisiji je bilo reči o stomatologu koji radi na Maldivima i koji je javno pozvao nase stomatologe da dođu da rade tamo. Da li možete da mi date njegov kontakt?

  Odgovori
 4. Poštovana Miro, kada se reprizira Vaša emisija u kojoj ste govorili o Temiri Pokorni? Veliki pozdrav, divne su Vam emisije!

  Odgovori
 5. Interesuje me da li me možete povezati sa gospodinom iz Lucerna, Hermann Marliz Belejer? Hvala, mnogo Vas poštujem.

  Odgovori

Ostavite komentar