Mira Adanja-Polak i Vi – 19. septembar 2009.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Kome ostaju slike i imovina Olje Ivanjicki? O tome govori advokat fonda "Olga-Olja Ivanjicki" Dušanka Subotić-Homen.

Gost emisije je novi direktor zemunske bolnice dr Dragoš Stojanović. Govori o novom načinu zbrinjavanja terminalno bolesnih pacijenata koji do sada nikada nisu imali prilike da budu konačno smešteni i da borave u bolničkim uslovima.

Valentina Vulić, načelnik odelenja u policijskoj upravi za grad Beograd, govoriće o tome kako ide izdavanje novih pasoša, koji su problemi sa kojima se susreće i da li će biti nekog dodatnog produženja rokova za izdavanje novih pasoša.

U Kotoru je održana izložba "Omaž Olji Ivanjicki i Leonidu Šejki". Svakog leta Olja je dolazila u Kotor. Nje više nema. Ostaju uspomene i dela.

Svadba Milisava Jankovića iz Bosanske Dubice i Fabijan Timan iz Hamburga. Venčali su se u Beogradu, a venčanje je bilo kao iz filma. To im je priredio Jankovićev stric, kod koga Janković već radi. Sreli su se tokom školovanja u Švajcarskoj i sve svoje drugove iz škole pozvali su na venčanje kako bi im pokazali Beograd.

Susret sa Severinom pred njen veliki koncert u Beogradu. Koliko je Severina drugačija od onoga što o njoj znamo i čitamo.

Ingelbert Hamperdink pred koncert u Beogradu. Govori o tome kako je glas nasledio od svoje majke.

U studiju su slike Milice Živadinović nakon nekoliko uspelih izložbi u Parizu i ovih dana u Beogradu. To je bila izložba slika i posebnih instalacija ove umetnice koje ćete videti u studiju.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar