Mira Adanja-Polak i Vi – 26. septembar 2009.

Subota, 14:05, Prvi program RTS-a

Gost emisije je Vida Škero, sudija Vrhovnog suda Srbije. Da li će suditi drugačije posle reforme sudstva? Koliko reforma sudstva može uticati na profesionalnost i stručnost sudije?

U studiju je Ana Pavlović primabalerina Narodnog pozorišta. Imala je zapažen nastup na gala koncertu Zvezde baleta 21. veka, gde je nastupila rame uz rame sa svetskim igračima. Ana Pavlović igrala je u Parizu sa partnerom Andrejem Kolčeriju iz Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.

Koliko se isplatilo ulaganje Romana Rosija, italijanskog biznismena koji ima tri fabrike u Srbiji? Fabrike rade i ne očekuje otpuštanja radnika. Da li je Srbija rizična za investicije? Koje teškoće ima? O tome Rosi govori u emisiji Miri Adanja Polak.

Videćete kako je Crna Gora uvrštena u svetsku ponudu ekskluzivnog turizma, kako je ponuda Crne Gore ušla u najtiražnije i najpoznatije časopise u svetu.

Jelena Stojanović, stomatolog, živi u Švajcarskoj i gleda ovaj program. Javila se da bi violinu koju poseduje porodica u kojoj se oduvek sviralo poklonila talentovanom detetu. Violinu će dobiti u studiju iz njenih ruku Vesna Marić iz Šapca.

Hun Li je tenor koji peva u operi Narodnog pozorišta. Njegovi roditelji došli su ovih dana da vide gde im sin peva, a u studiju će gledaoci imati priliku da ga čuju.

Videćete šta se sve nudi na aukciji kuće "Madl’Art"?

Slike u studiju izlaže Saša Marjanović pred svoju izložbu.


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar