Mira Adanja-Polak i Vi – 21. mart 2015.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u studiju je dr Aleksandra Đerić, psihijatar i načelnik Dnevne bolnice Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, koji će govoriti o odgovornosti lekara, pacijentima i specifičnom poslu koji obavlja. Ko se sve može obratiti Dnevnoj bolnici?

Vida Škero, iza koje je višegodišnje iskustvo sudije, vratila se sa jednog evropskog skupa i govoriće o tome kako nacionalni sudovi mogu da obezbede prava građana i zašto se sve više ljudi obraća Sudu u Strazburu. Kako obezbediti ujednačenost kriterijuma u suđenju? Kroz koje dileme prolazi svaki sudija?

Andreja Milosvic Viktor Savic i Goran Jevtic

Gosti emisije su i talentovani glumci Goran Jevtić, Andrija Milošević i Viktor Savić, koji su karijeru započeli u pozorištu „Boško Buha“ i ostali verni svojoj matičnoj kući.

Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, govoriće o tome kako da se odbranimo od stalnog uznemiravanja telefonom kada nam nepoznate osobe nude usluge koje nam nisu potrebne ili nas propituju za različite ankete. Da li je to kršenje privatnosti? Ko sme da ustupi kompanijama naše brojeve telefona, da li su to podaci koji bi trebalo da budu zaštićeni?

Upoznaćemo Nevenu Mihajlović, juniorsku prvakinju u umetničkom klizanju, jednu od kandidatkinja Svetske klizačke unije za Zimske olimpijske igre 2018.

Ruski kozaci

„Ruski kozaci“ – državni profesionalni kozački ansambl, dolazi u Beograd i nastupiće 4. aprila u Sava centru. Njihovi nastupi u evropskim metropolama uvek su poseban događaj, propraćen ovacijama.

Mobilni telefoni i usamljenost.

Karla Fraci otvara Festival igre u Beogradu.

Na arheološkom nalazištu Caričin grad nađeni su ostaci kamila na starom lokalitetu Vizantije. Rimski vojnici koristili su kamile na Balkanu.

Studio krase slike Marije Šević.

Slka Marije Sevic Alone with the art market 120cm x 180cm oil on canvas 2010


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar