Mira Adanja-Polak i Vi – 22. maj 2010.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u studiju je prof. dr Dragan Delić, predsednik Zdravstvenog saveta Srbije. On govori o licencama za lekare. Šta takve licence znače, koliko koštaju, zašto su važne, da li stečena diploma lekara vredi bez licence? Ko plaća licence?

Videćete Mariju Ristić, dobitnika prve nagrade "Eurosalona" na konkursu "Moja sofa". Njeno dizajnersko rešenje biće prikazano u studiju.

U gostima je pobednik konkursa "Rubinštajn" u Parizu, Luka Jezdimirović, koji ima 9 godina. Njegov talenat nije ostao neprimećen.

U studiju će biti dodeljena violina Oliveri Matić, mladoj violinistkinji iz Loznice, sada u internatu Škole za talente u Ćupriji, koja je postigla zapažene rezultate na mnogobrojnim takmičenjima, a nije imala svoju violinu. Sada će je dobiti na poklon od Divne Miloradović iz Despotovca.

Slučaj stjuardese Dragice Milanović, koja se javila na oglas aviokompanije iz Nigerije u Beogradu. Priča je to o  lakovernosti naših ljudi koji se javljaju na oglase ne razmišljajući o svim neugodnim situacijama u kojima se mogu naći u dalekoj zemlji.

Aleksandar Jovanović, novinar "Presa", razotkrio je u svojoj kolumni laž Martine Rajić, koja se predstavila u medijima kao devojka glumca Džeralda Batlera, koji je u Beogradu snimao film "Koriolan".

Elton Džon uskoro dolazi u Beograd. Biće to poseban muzički događaj.

U studiju su slike Nebojše Đuranovića nakon izuzetno posećene izložbe u Beogradu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar