Mira Adanja-Polak i Vi – 29. maj 2010.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u studiju je dr Aleksandar Marković, predsednik Upravnog odbora Elektroprivrede Srbije, koji će iskreno i tačno odgovoriti na pitanja o mogućim poskupljenjima struje i kada će se ta poskupljenja dogoditi. Govoriće i o projektima koje realizuje da bi nam bilo bolje.

Građanima smo postavili pitanje čega su se odrekli u ovoj krizi.

Prof. dr Milan Nedeljković gost je u studiju nakon sastanka vodećih interventnih kardiologa u Parizu. Radi se o metodi koja kupuje dragoceno vreme prilikom infarkta i radi se na licu mesta. O tim novinama čućete od prof. Nedeljkovića.

Upoznaćete gospodina Đorđa Ginića, neobičnog kolekcionara koji je privukao pažnju ovog programa zbog neverovatne energije koju ima i velike želje za sakupljanjem i fotografisanjem. Bili smo u njegovom domu i možda dajemo i recept za dug i srećan život.

Gost u studiju je bubnjar Marko Đorđević, jedan od prvih studenata na Berkliju sa ovih prostora. Govori o svojoj karijeri u Americi.

Gost u studiju je Svetlana Vukajlović, direktor Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje, koja govori o tome da mnogi osiguranici ne znaju sva svoja prava. To dokazujemo i slučajem Radovana Samardžića, invalida koji živi sa roditeljima u Smederevu.

Slike Milutina Dragojlovića, čija se izložba upravo završila u galeriji "ULUS", bila je zaista neobična, retka i zapažena. Dragojlović je profesor na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu.

Gost u studiju je Marko Đorđević, bubnjar, koji sada živi u Americi, gde je napravio zavidnu karijeru.

Vila Miločer u Crnoj Gori sada pripada Amanu Risortu. Poseta ovom velelepnom zdanju koje je ušlo u najekskluzivniju turističku ponudu sveta, prikazaćemo kako sada izgleda i kako je visoki luksuz zapravo u jednostavnosti i prirodnim lepotama.

Elton Džon je u Beogradu. Koncert je u Beogradskoj areni. Ovaj legendarni muzičar ima obožavaoce širom sveta. Čuće ga i Beograđani.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 29. maj 2010.”

Ostavite komentar