Mira Adanja-Polak i Vi – 23. maj 2009.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Gost emisije je Svetlana Vukajlović, direktor Republičkog zavoda za zdravsteno osiguranje, govori o novoj odluci – fond će priznati troškove privatnoj ordinaciji kad god pacijent ne može traženu uslugu da dobije u državnoj zdravstvenoj instituciji.

Gost u studiju je Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, koji se vratio sa sastanka malih i srednjih preduzeća u Pragu, gde je prisustvovao Kongresu privrednik komora Evrope i obavestio se o preduzetim merama protiv krize.

Karneval iz Bazela koji će proći ulicama Beograda stići će i do studija, gde ćemo se upoznati sa ovom švajcarskom tradicijom. Gost u studiju je Markus Elsinger, švajcarski biznismen koji sada živi u Beogradu, karneval je doveo u Beograd.

Susret u Japanu sa Sašom Škorićem, dizajnerom iz Tokija.

Dolazak čuvene grupe "AC/DC".

Nedavna izložba Slobodana Sotirova u Lucernu koja je održana u Kulturnom centru "Litau", gde su inače izložena dela starih majstora – privukla je veliku pažnju. Bili smo tamo da vam dočaramo deo te atmosfere.

Svoje najnovija umetnička dela nedavno izložena u galeriji "Singidunum" Marija Tasovac će pokazati i u našem studiju a biće i gost u programu.

Za sve one kojima je zabranjeno da jedu svinjsko meso zbog visokog holesterola imamo dobru vest  – postoji svinjsko meso koje je zdravo.

 


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar