Mira Adanja-Polak i Vi – 16. maj 2009.

Subota, 14:25, Drugi program RTS-a

Gost u studiju je prof. dr Vojislav Ćurčić,  neuropsihijatar, koji govori o surovostima koje prate delinkvenciju kod mladih. Sve češće smo zgroženi nad zločinima koje su počinili mladi.

U studio dolazi Vladimir Rajčić, glumac, producent i scenarista filma "Srpski ožiljci", nakon premijere u Beogradu. Rajčić  ima zapaženu karijeru u Holivudu. Ukazana mu je velika čast prilikom prikazivanja ovog filma u Sony studiju u Los Anđelesu. Videćete kako je to izgledalo.

U gostima je proslavljeni violinista Robert Bokor, koji je nedavno bio i dirigent u Milanskoj skali. Čućete ga  kako svira na dragocenoj violini.

Kako su Rusi tokom Evrosonga koji je održan u Beogradu izveštavali o svom pevaču Dimi Bilanu i nedavni susret u Parizu za Natalijom Vodionovom, voditeljkom ovogodišnjeg Evrosonga u Moskvi.

Čućete šta Mihail Barešnjikov, proslavljeni baletski igrač koji ima nastup u Novom Sadu, kaže o svojoj dosadašnjoj karijeri.

Florans Morion je Francuskinja koja često dolazi u Beograd. Nju prati i kamera. Kako je ljudi prihvataju, šta ona kaže o Beogradu, šta joj se sviđa i šta ljudima u Parizu, gde živi, priča o nama?

Slikar Dragan Zdravković nakon izložbe u Ulusu, svoje slike izlaže u studiju tokom emisije. Posetili smo i njegov atelje u Beogradu.

Dolazak poznatog kineskog cirkusa u Beograd.

Videćete bodi art poznate australijske umetnice Eme Hak, koja je za svoju umetnost dobila veliki broj priznanja.

Papagaj koji igra u ritmu rokenrola.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar