Mira Adanja-Polak i Vi – 30. maj 2009.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a
Čućete tonski zapis intervjua sa Jovankom Broz. Razgovor sa njom zabeležen je na tonskoj traci u njenom domu pre nekoliko godina i pokazuje da se u njenom životu do danas ništa bitno nije promenilo. Sebe je tada nazvala tragičnom ličnošću. Advokat Toma Fila, koji godinama vodi njenu ostavinsku raspravu, govori o tome dokle se stiglo.

Kakvo meso jedemo? Da li to znamo? Odakle uvozimo meso? Da li se kontrolišu aditivi u mesu? Ko to radi? Gost je Nikola Čolakovski, međunarodni ekspert za kvalitet prehrambenih proizvoda koji izdaje sertifikate za ispravnost onoga što jedemo.

Uoči koncerta povodom 133. rođendana, u studiju je hor "Braća Baruh".

U Perastu se nekoliko starih kuća pretvara u "butik-hotele", koji su sve popularniji u svetu. Butik-hotel "Perastra" u Perastu spada u najeksluzivnija mesta na crnogorskoj obali. Tu se gaji autentična domaća atmosfera, sve ređa u svetu turizma.

Miša Obradović izložio je ovih dana svoje umetničke fotografije u okviru manifestacije "Mikser Design Expo". Njegove fotografije viđate u mnogim domaćim i svetskim časopisima. Fotografije koje ćete videti nastale su u Njujorku, u saradnji sa stilistom Peđom Govedaricom, koji živi u Njujorku. Na slikama su naši top-modeli.

U Sremskim Karlovcima venčali su se Mirta Dolores Arguelja iz Nikaragve i Nikša Kastrapeli iz Beograda. Venčanje je bilo u Sremskim Karlovcima, jer je mladoženjina majka odatleBila je to lepa i neobična svadba.

Dizajn vik u Beogradu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 30. maj 2009.”

  1. Jako je teško vas pohvaliti, jer sve do sada sto šte uradili zaslužuje ne samo pohvalu već i zahvalnost. Verujte, niko to tako ne ume. Čekam subotu, gledaću celu emisiju, ali naročito me zanima „Venčanje u Sremskim Karlovcima“.

    Odgovori

Ostavite komentar